„Daugeliui keista girdėti, kad vaikas gali mėgautis siaubo žanru, tačiau aš niekad nebuvau panašus į kitus vaikus. Džiaugiuosi, kad tai suprato ir režisierius, kuris skyrė man daug dėmesio, ir Katie Holmes, ne tik vaidinusi mano mamą, bet ir iš tiesų ją atstojusi per filmavimus. Jie rengė specialius susitikimus, scenarijaus skaitymus, vaidybos pamokas, kol galiausiai buvau pasiruošęs stoti prieš kameras ir atlikti vaidmenį“, – pasakoja 12-metis.

Paklaustas, kokie siaubo filmai yra jo mylimiausių sąraše, paauglys sakė, kad jam labai patiko „Mes“, „Helovinas“, o gavus vaidmenį juostoje „Šėtono vaikas 2“, jis peržiūrėjo ir pirmąją jos dalį, rašoma pranešime spaudai.

„Pirmoje dalyje Bramso lėlė nebuvo tokia jau baisi. Ji buvo pagaminta iš porceliano ir man šiurpo ypatingai nekėlė. Tačiau tada išvydau tą, kuri buvo sukurta antrai filmo daliai. Štai tada pradėjo šiurpti oda – Bramsas buvo pagamintas iš silikono, gerokai tikroviškesnis, jo bruožai visi kiti ir labai jau šėtoniški. Kartą filmavimo aikštelėje dingo elektra, Bramsas buvo padėtas kažkur netoliese, o aš pajutau, kaip kažkas liečia mano kaklą. Dabar manau, kad kažkas tiesiog pajuokavo, bet tada galvojau, kad pridarysiu į kelnes ir niekuomet daugiau nei vaidinsiu siaubo juostose, nei jas norėsiu žiūrėti“, – prisimena Ch. Convery.

Filmas „Šėtono vaikas 2“ pasakos šiurpią istoriją apie tai, kaip praėjus keleriems metams po siaubingų įvykių, į apleistą namą įsikelia jauna šeima: Liza (aktorė K. Holmes) ir jos vyras Šonas (akt. Owainas Yeomanas). Iš miesto jie nusprendžia išvykti dėl mažamečio sūnaus Džiudo (akt. Ch. Convery) – berniuko elgesyje pastebėjusi tam tikrų pykčio ir agresijos ženklų, tokį sprendimą pasiūlo psichoterapeutė. Tačiau jau netrukus šeima pasigailės šio savo sprendimo.

Klajodamas aplink naujuosius namus, Džiudas netoliese atranda po plonu žemių sluoksniu palaidotą itin realistišką porcelianinę lėlę, kurią pavadina Bramsu. Namuose, nuo žaislo nuvalius žemes, Lizą pribloškia lėlės tikroviškumas. O jau po kelių dienų mama susirūpina, kad jos sūnus daugiau laiko leidžia su lėle, o ne su savo tėvais. Dar po kelių dienų jos susirūpinimą pakeičia baimė ir siaubas. Priešingai visiems gamtos dėsniams, panašu, kad Bramsas kažkokiu protui nesuvokiamu būdu yra gyvas ir rezga siaubingą planą, grasinantį pražudyti ne tik Džiudą, bet ir visą jo šeimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)