„Mane tokie ir panašūs svarstymai kankina jau seniai, ypač dažnai apie tai ėmiau galvoti perskaičius kelias knygas. Tuomet pamaniau: tai – puiki tema filmui. Juk niekas negali paneigti, jog egzistuoja aukštesnės, mums dar nepažintos jėgos. Mano įsivaizdavimą, kaip tai atrodo, žiūrovai ir pamatys filme „Bijok jo vardo“, – sako juostos režisierė Stacy Title.

Beje, filmas anksčiau buvo gavęs cenzą „tik suaugusiems“, tačiau vėliau jis pakeistas į N-16.

Baugus siaubo trileris pasakos apie tris koledžo studentus, kurie ieškodami pramogų apsigyvena nuošaliame sename name. Mėgaudamiesi būsimu nuotykiu, jie net neįtaria, kad savo buvimu pažadino paslaptingą senovinę būtybę, atsakingą už visą pasaulio blogį.

Būtybei dar anksčiau su ja susidūrę žmonės davė mistinį pavadinimą – „Bye Bye Man“, nes jos tikrojo vardo niekas nežino. Šalia jos atsidūrusiems žmonėms yra vienintelė viltis: nekalbėti ir net negalvoti apie paslaptingąją jėgą. Nes priešingu atveju blogio įsikūnijimas užvaldo jį pažadinusių žmonių sąmonę ir priverčia daryti siaubingus nusikaltimus.

Pajutusi būtybės jėgą, trijulė suvokia, kad privalo bet kokia kaina neleisti blogiui ištrūkti apleisto namo. Dabar tik nuo kiekvieno iš jų priklauso ir likusių dviejų draugų, ir visos žmonijos likimas.

„Pats esu didžiulis siaubo filmų mėgėjas, todėl neabejodamas sutikau su prodiuserių pasiūlymu pasirodyti ir šioje juostoje. Galiu pasakyti viena – net ir baigus filmuotis, net ir žinant scenarijų, žiūrint filmą kino teatre man šiurpo oda. Režisierė puikiai padirbėjo atskleisdama personažus, o ir scenarijus – itin bauginantis“, – per filmo pristatymą sakė „Bye Bye Man“ personažą įkūnyjęs Dougas Jonesas.

Siaubo trileris „Bijok jo vardo“ į kino teatrus atkeliaus jau sausio 13-ąją. O kol kas kviečiame pamatyti juostos anonsą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)