Apie daugeliui nuostabą sukelsiančią pagrindinio veikėjo metamorfozę su žurnalistais kalbėjosi ir filmo prodiuseris, vienas scenarijaus autorių Fede Alvarezas. Jis buvo pirmosios juostos režisierius, tačiau kuriant tęsinį šį vairą perdavė Rodo Sayaguesui.

„Neseniai sulaukiau klausimo, ar nebijome, kad istorijos gerbėjai nesupras ir pasmerks mūsų sumanymą aukštyn kojomis apversti pagrindinio veikėjo siužetinę liniją. Galiu pasakyti tik tiek, kad visada liks nepatenkintų, supykusių, nesupratusių. Tačiau filmas kuriamas ne jiems. Mes kūrėme tam, kad žiūrovas, atėjęs į kino salę, pamirštų net savo vardą ir įsitrauktų į veiksmą. Jei taip nutiks, neliks laiko klausimams, kodėl viskas vyksta taip, o ne kitaip“, – sakė F. Alvarezas.

Pirmojoje „Mirties namai“ dalyje grupelė paauglių sugalvojo apiplėšti neįgalų, aklą, vienišą vyriškį Normaną. Nors šis gyveno vienas ir buvo aklas, tačiau tikrai nebuvo neįgalus. Pripratęs pasikliauti klausa ir lytėjimu bei puikiai pažįstantis savo namus, vyriškis įsibrovėliams tapo pačiu siaubingiausiu košmaru.

Dabar, praėjus aštuoneriems metams, jis gyvena kartu su vienuolikamete našlaite, vardu Feniksė. Tačiau Feniksės praeityje slypi paslaptys, dėl kurių vieną dieną Normanas vėl sulaukia nekviestų svečių.

Kuomet keturi nepažįstamieji įsibrauna į šio aklo vyriškio namus, jie net neįsivaizduoja, kad Normanas gali sukelti nepatogumų. Žinoma, jie žiauriai klysta. Dabar, kovodamas ne tik dėl savo gyvybės, bet ir dėl Feniksės saugumo, Normanas pasitelks visus įgūdžius, kad nugalėtų įsibrovėlius ir apsaugotų savo naująją šeimą.

Šiurpus ir netikėtų siužeto vingių kupinas siaubo trileris „Mirties namai 2“ kino teatruose – jau nuo rugpjūčio 13 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)