Iki ašarų juokingoje komedijoje, gvildenančioje porų santykius, I. Stasiulytė įkūnija dorą šeimos moterį – mylinčią žmoną ir rūpestingą namų židinio kūrentoją. Daug metų santuokoje pragyvenusi moteris jautėsi laiminga visur, išskyrus lovą. Tačiau vienas atsitiktinumas aukštyn kojomis apvers ne tik jos, bet ir jos vyro (jį vaidina aktorius Eimutis Kvoščiauskas) gyvenimus.

Guosdama mamos netekties prislėgtą vyrą, moteris suvoks, kad ją jaudina... vyriškos ašaros. Čia ir prasidės didieji nesusipratimai – I.Stasiulytės herojė, siekdama vėl ir vėl patirti neįprastą malonumą, negailestingai skaudins ir liūdins savo vyrą, o šis, nesuprasdamas kas vyksta – kraustytis iš proto.

– Tai jau antrasis jūsų vaidmuo režisieriaus Juliaus Pauliko filme. Kaip sekasi dirbti su šiuo režisieriumi?

– Julius be galo nuostabus žmogus! Jo pastabos labai tikslios ir padedančios. Esu jam labai dėkinga už pasitikėjimą. Darbas su šiuo režisieriumi yra tikras džiaugsmas!

– „O, ne! O, taip!“ yra sukurtas pagal australų filmą. Ar matėte originalą?

– Taip, peržiūrėjusi tą filmą apie jį galvojau dar visą savaitę. Jis ne tik palietė „juoko raumenis“, bet ir suvirpino siela.

– Papasakokite trumpai apie savo personažą šiame filme. Kokia ji moteris?

– Viktorija savo emocijas laiko giliai viduje. Ji – moteris trokštanti pastoti ir turėti vaikelį. Tokios manęs ekrane dar turbūt nebuvote matę – ramus balsas, nekokia nuotaika ir nulis šypsenos.

– Filme jūsų vyru tapo Eimutis Kvoščiauskas. Kaip jums sekėsi dirbti kartu?

– Eimutis tobulas partneris! Mes labai geri draugai, todėl po mūsų filmavimo pamainų nuo juoko skaudėdavo žandikauliai.

– Filmo premjera jau birželį. Kokiems žiūrovams jį rekomenduojate ir ko jie gali tikėtis iš šios komedijos?

– Man šis filmas labai labai patinka. Rekomenduoju jį visiems atsipalaidavusiems žmonėms, kurie nenusistato iš anksto – ateikite ir viską pamatysime patys! Surizikuoti tikrai verta!

Su neįprastomis aistromis susidurs kitos keturios filmo „O, ne! O, taip!“ poros. Vienai jų apkars slaptas merginos troškimas būti išprievartautai, kitos poros vyras problemas spręs žmonai slapčia vis duodamas migdomųjų vaistų, trečiai porai koją kiš vyro aistra tapti aktoriumi, o ketvirtoji susipažins padedama sekso linijos telefonu.

Intriguojanti santykių komedija sukurta pagal australų režisieriaus Josho Lawsono scenarijų filmui „Little Death“. Filme žiūrovai pamatys kone visus populiariausius lietuvių aktorius – filme vaidina Giedrius Savickas, Gintarė Latvėnaitė, Inga Valinskienė, Eimutis Kvoščiauskas, Ineta Stasiulytė, Arūnas Storpirštis, Rimantė Valiukaitė, Saulius Bagaliūnas, Gabrielė Malinauskaitė, Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas, Skaistė Anusevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)