Juosta „Charlie Countryman“ Jungtinės Karalystės kino teatruose debiutuos lapkričio 8-ąją, Ameriką pasieks tik dar po savaitės – lapkričio 15 dieną. Filme Sh. LaBeoufas atlieka Charlie – amerikiečio, pamilusio rumunę Gabi (ją vaidina Evan Rachel Wood), ištekėjusią už agresyvaus ir nestabilios psichikos nusikaltėlio – vaidmenį.

Shia LaBeoufas

Patyręs ne vieną brutalų išbandymą, Charlie filme pagaliau supranta, jog vienintelis būdas apsaugoti Gabi – paaukoti savo gyvybę.

Sh. LaBeoufas atskleidė, jog filmuodamasis šioje juostoje ne kartą susidūrė su rimtais vaidybos iššūkiais, įsijausti į personažą kartais buvę itin sunku.

Aktorių bus galima pamatyti ir naujausiame Larso Von Triero filme „Nymphomaniac“ (Nimfomanė). Dviejų dalių filmas pasakos apie moters, kurios vaidmuo patikėtas Charlotte Gainsbourg, seksualinį progresą nuo pat jaunystės iki 50 metų. Filmo premjera numatyta režisieriaus gimtojoje Danijoje gruodžio 25 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)