D. Bilanas tapo Rusijos kariuomenės karininku. Atlikėjas atlieka iš karto du vaidmenis. Vardan filmo atsiaugino barzdą ir apsivilko rusų kariuomenės karininko uniformą.
Dima Bilanas Lietuvoje filmuojasi juostoje apie Pirmąjį pasaulinį karą

Rusijos žiniasklaida rašo, kad D. Bilanas filmuojasi Jurijaus Vasiljevo filme „Muzika lede“, skirtam Pirmojo pasaulinio karo 100-osioms metinėms.

Filmo veiksmas vystosi tiek praeityje, tiek mūsų laikais. J. Vasiljevui šis filmas debiutinis kine. Dabar jis yra savo Satyros teatro meninis vadovas bei režisierius-statytojas.

Pagal siužetą, Andrejus Kulikovas, kurį vaidina D. Bilanas, vyksta į Paryžių aplankyti savo senelio baltųjų karininko Andrejaus Dolmatovo kapo. Jis susipažįsta su mergina, o kapinėse atsitiktinai pamato jos nuotrauką ant gretimo kapo paminklo. Paskui siužetas nusikelia į praeitį. Pasirodo, kad mergina yra merginos, kurią mylėjo Andrejaus senelis, proanūkė.
Dima Bilanas Lietuvoje filmuojasi juostoje apie Pirmąjį pasaulinį karą
Filme taip pat vaidins Alisa Freindlich, Aleksandras Balujevas, Tatjana Liutajeva, Julija Peresild ir Svetlana Ivanova. Juosta filmuojama Baltijos šalyse ir Prancūzijoje. Filmo premjera numatyta šių metų lapkritį.
Dima Bilanas ant Gedimino pilies

Laisvu nuo filmavimų metu atlikėjas turėjo progos iš arčiau susipažinti su Vilniumi. D. Bilanas apsilankė Užupyje, grožėjosi sostinės vaizdais ant Gedimino pilies kalno, įsiamžino asmeninėje fotosesijoje prie Nacionalinės dailės galerijos, kitose lankytinose sostinės vietose.

D. Bilano akimirkos Lietuvoje - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)