Nors sutartis, esą, dar nepasirašyta, R. Pattinsonas, kaip nurodo informaciją perdavęs šaltinis, yra realiausias pretendentas į vaidmenį. Viena iš filmo prodiuserių, kino studija „Warner Bros.“, jokių komentarų šia tema nepateikė, praneša „Variety“.

Pirmuosius, bandomuosius filmo epizodus numatoma pradėti filmuoti dar šią vasarą.

Dvi paskutines franšizės „Beždžionių planeta“ („Planet of the Apes“) dalis režisavęs M. Reevesas iš Beno Afflecko „Batman“ kūrimo pareigas parėmė 2017-ųjų sausį. „Warner Bros.“ ir B. Afflecko diskusijos apie pastarojo pasišalinimą iš projekto prasidėjo po „Teisingumo lygos“ („Justice League“) pasirodymo, taigi, M. Reevesas gavo kuo puikiausią progą savo nuožiūra nuspręsti, kas galėtų įkūnyti Bruce‘ą Wayne‘ą.

R. Pattinsonas buvo pasirinktas M. Reevesui dar neturint galutinės scenarijaus versijos.

32-ejų metų „Saulėlydžio“ žvaigždė, savo jėgas išbandžiusi ir nekomercinio kino srityje, taps jauniausiu aktoriumi, suvaidinsiančiu Betmeną didžiajame ekrane.

„Warner Bros.“ suteikė M. Reevesui galybę laiko ištobulinti scenarijų, todėl, matyt, pagrįstai tikisi, kad būsimas darbas bus išties sėkmingas ir leis atsikvėpti po nusivylimo, ištikusio po „Betmeno prieš Supermeną („Batman v Superman“) ir „Teisingumo lygos“.

Kada startuos filmavimas, oficialiai nepranešama. „Variety“ žiniomis, jis galėtų prasidėti 2019-ųjų pabaigoje arba 2020-ųjų pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją