Juostos prodiuseris Chrisas Clarkas teigia, jog dirbti su Rowanu Atkinsonu - vienas malonumas. „Jis – neįtikėtinai talentingas, išmanus ir atsidavęs darbui žmogus. Buvo įdomu stebėti, kaip jis viršija mūsų lūkesčius ir elgiasi prieš kamerą bei už jos. Neblėstantis Rowano temperamentas, charizma, vidinis jo užtaisas ir darbas su tokiais aktoriais kaip Dominicas Westas, Gillian Anderson ir Rosamund Pike „Super Džonio prisikėlimą“ pavertė nuotykiu, kupinu geros nuotaikos ir neblėstančio humoro“.

Vyrui antrino ir juostos režisierius Oliveris Parkeris: „Rowanas menkiausią detalę gali paversti juokinga – jo antakio pakėlimas, žvilgsnis, regis, nereikšmingas rankos mostas gali priversti tave kvatotis iki begalybės. Atkinsonas – iš tiesų puikus vyrukas. Jo kūnas – komedijinis instrumentas, kurį jis meistriškai valdo. Rowanas savaip suvokia komedijos žanrą ir savaip interpretuoja įvykius. Manau, kad filmavimo aikštelėje nėra lygių legendiniam ponui Bynui. „Super Džonio prisikėlime“ nerasite nešvankių juokelių ir grubaus humoro. Viskas, ką paliečia Rowano Atkinsono rankos, tampa artimu širdžiai humoru, nepaleidžiančio nei akimirkai“, - pasakojo Oliveris Parkeris.

Prakalbus apie filmo garso takelį, režisierius teigė, jog didžiuojasi kompozitoriumi Ilanu Eshkeriu, sukūrusiu tikrų tikriausią muzikinę bombą. „Ilano garso takelyje persipina įtampa, veiksmas, humoras, romantika, atsipalaidavimas ir dar daug puikių dalykų, kuriuos išgirsite kino salėje. Taip pat noriu paminėti operatorių Danny Coheną. Jis apdovanotas fantastiška energija ir stiliaus pojūčiu. Jis bebaimis, o jo galvoje visuomet verda tūkstančiai minčių kaip vieną ar kitą filmo sceną padaryti dar įtaigingesne.“

Po paskutinės Super Džonio (akt. Rowan Atkinson) misijos prabėgo aštuoneri metai. Tibeto kalnuose semdamasis stiprybės ir išminties vyras net nesvajoja apie sugrįžimą į britų specialiųjų pajėgų gretas. Tačiau vieną dieną specialioji agentė Pamela Anderson (akt. Gillian Anderson) ryžtasi pasikviesti kadaise specialiųjų pajėgų pasididžiavimu buvusį agentą ir patikėti jam itin slaptą ir pavojingą misiją. Super Džoniui tenka sugriauti tarptautinės nusikaltėlių grupuotės planus nužudyti vieną įtakingiausių pasaulio lyderių ir užbėgti už akių galimam chaosui.

Žymiausiam šalies gelbėtojui tokia misija atrodo tarsi vaikų žaidimas ir Super Džonis jau spalio 21 dieną imasi pasaulio gelbėjimo plano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją