Oficialiai pranešama, jog filmas truks net dvi valandas ir 36 minutes, saugiai aplenkdamas bet kokį kitą kino studijos „Marvel“ projektą, rašoma filmo platintojų pranešime.

Kino juosta „Kapitonas Amerika. Pilietinis karas“ su dviejų valandų ir 27 minučių trukme lieka garbingoje antroje vietoje, tuo tarpu bronza su dviejų valandų ir 23 minučių trukme atitenka 2012 metų „Keršytojams“.

Į šią trukmę, žinoma, yra įskaičiuojami ir filmo pabaigos titrai kartu su, kaip jau tapo įprasta „Marvel“ gerbėjams, vienu ar net dvejais trumpais anonsais apie tai ko galima laukti dar neįvardintame istorijos tęsinyje.

Dar visai neseniai filmo „Keršytojai. Begalybės karas“ oficialus pavadinimas buvo „Keršytojai. Begalybės karas. 1 dalis“, o kitais metais pasirodysiantis tęsinys – „Keršytojai. Begalybės karas. 2 dalis“, tačiau vėliau kūrybiniame procese buvo nuspręsta, kad šie pavadinimai nebetinka.

Vis dėlto filmo režisierių brolių Russo teigimu, „Keršytojai. Begalybės karas“ tęsinio pavadinimas šįkart nebus įvardintas, nes jie nori, kad žmonės pirmiausia pamatyti šį filmą, jį „suvirškintų“ ir tik tada bus atskleistas naujas pavadinimas sufleruojantis ką bus galima išvysti ateityje.

Režisieriai Anthony ir Joe Russo nesukūrė vienos ilgos istorijos, padalintos į du atskirus filmus, todėl kinuose pasirodys du visiškai atskiri „Keršytojų“ filmai, turintys savo pradžią, vidurį ir pabaigą.

Taigi, nors šįkart kinuose ir nebus atskleistas tęsinio pavadinimas, bet „Keršytojai. Begalybės karas“ užbaigs ketvirtąjį „Marvel“ kino visatos tarpsnį ir paruoš pradžią visiškai kitokiai ir naujai „Marvel“ erai.

„Keršytojai. Begalybės karas“ kinuose nuo balandžio 27 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)