Serialo režisierius Saulius Vosylius džiaugėsi, kad visas „Giminių“ veteranų žvaigždynas - Regina Varnaitė, Vaiva Mainelytė, Vytautas Tomkus, Vytautas Paukštė, Petras Dimša, Gediminas Girdvainis, Rimgaudas Karvelis - sėkmingai ištvėrė ilgus ir sudėtingus filmavimus.

„Laukėme, kol R. Ščiogolevaitė susilauks dar vienos atžalos ir grįš į filmavimo aikštelę. Viskas taip pat buvo pagal planą, - DELFI pasakojo S. Vosylius. - Norėjome seriale įamžinti jas abi su dukrele, tačiau mažąją dar nusprendėme palikti „Giminių“ tęsiniui. Mergaitė dar labai mažytė, nerizikavome jos vežti į filmavimo aikštelę.“

R. Ščiogolevaitė seriale „Giminės“ pradėjo filmuotis prieš ketverius metus.

Kaip prisimena legendinio serialo režisierius, jiedu su Rūta susipažino filmuodamiesi televizijos laidoje. Žinoma atlikėja S. Vosyliui užsiminė, kad labai norėtų sukurti vaidmenį šiame filme.

Aktorei Jurgai Kurauskaitei apsisprendus išvykti uždarbiausi į užsienį, R. Ščiogolevaitė pati pasisiūlė pamėginti perimti jos vaidmenį.

Nepaisant to, kad R. Ščiogolevaitės kuriama herojė yra į šeštą dešimtį įkopusi moteriškė Virginija, turinti suaugusią dukrą, serialo kūrėjai sėkmingai pasendino jauną aktorę grimo pagalba.

Serialo „Giminės“ filmavimo užkulisiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)