Paskutinė serija „Made in America“ pasibaigė epizodu, kai Tony su žmona Carmela, sūnumi ir dukterimi atvyksta į restoraną vakarieniauti. Jiems atsisėdus prie stalo ir pradėjus nagrinėti valgiaraštį, šalimais pasirodė grėsmingai atrodantys asmenys, veikiausiai ketinę paleisti į šeimą kulkų krušą. Čia viskas ir baigėsi, rašoma people.com.

Praėjus daugiau nei 10 metų, serialo kūrėjas Davidas Chase'as netyčia prasitarė, ką reiškė tokia istorijos pabaiga.

Duodamas interviu vienam iš knygos „The Sopranos Sessions“ („Sopranų seansai“) rašytojų Alanui Sepinwallui, D. Chase'as pasakojo apie serialo pabaigą.

Kadras iš serialo "Sopranai"

„Kai sakėte, kad tai buvo pabaiga, neturėjote omenyje Tony „Holsten“ restorane? Jūs sakėte: „Manau, dar turiu idėjų serijoms dvejiems metams į priekį“, – teigė A. Sepinwallas.

„Taip. Manau, sugalvojau tą mirties sceną, likus dvejiems metams iki pabaigos... Bet mes to nepadarėme“, – atsakė D. Chase, atskleisdamas, kad pagrindinį herojų Tony iš tiesų nušovė.

„Be abejo, suprantate, kad įvardinote tai kaip mirties sceną“, – skubiai įsiterpė kitas knygos rašytojas Mattas Zolleris Seitzas.

Suvokęs savo klaidą, D. Chase nusikeikė.

Paskutinę ir daug klausimų sukėlusią serialo pabaigą galite pamatyti čia:

Serialą „Sopranai“ pradėjo rodyti 1999 m. Šeštas serialo sezonas baigėsi 2007 m.

Seriale kriminalinės šeimos galvą Tony vaidino aktorius Jamesas Gandolfini. Jis mirė 2013 m. „Sopranuose“ taip pat vaidino Edie Falco, Jamie Lynn-Sigler, Lorraine Bracco, Dominicas Chianese, Vincentas Pastore, Tony Siricio, Stevenas Van Zandtas ir Robertas Illeris.

Seriale vaidinę aktoriai Michaelas Imperioli ir Steve Schirripa balandį sukūrė tinklalaidę „Talking Sopranos“.

„Tai bus galutinė „Soprantų tinklalaidė“, – sakė M. Imperioli (53 m.). Jis buvo apdovanotas „Emmy“ už Tony Soprano globotinio Christopherio Moltisanti vaidmenį seriale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)