Remiantis užsienio žiniasklaida, naujausios „Tvin Pykso“ serijos nukels į dabartinius laikus ir pateiks atsakymus į daugiau nei du dešimtmečius serialo gerbėjams ramybės nedavusius klausimus.

Kol kas nežinoma, ar Kyle'as MacLachlanas ir vėl įkūnys FTB agentą Dale'ą Cooperį.

Pradėtas transliuoti 1990 m. balandžio 8 d., baigtas 1991 m. birželio 10 d. Viso buvo sukurti du sezonai ir 30 serijų (8 pirmajame sezone ir 22 antrajame).

Pagrindinė siužeto linija yra apie specialųjį FTB agentą Dale Cooper (vaid. Kyle'as MacLachlanas), nuošaliame ir savitame Tvin Pykso miestelyje tiriantį moksleivės Laura Palmer (vaid. Sheryl Lee) žmogžudystę.

Pranešama, kad kultinio serialo kūrėjai D. Lynchas ir Markas Frostas sukurs dar devynias serijas.

Twin Peaks greitai tapo populiariosios kultūros dalimi, įgijo didelį populiarumą ir įkvėpė kitus panašius serialus – „The X-Files“, „American Gothic“, „Indiana“ ir kt. Davidas Lynchas taip pat sukūrė filmą-priešistorę, pavadintą „Twin Peaks: Fire Walk With Me“.

Serialas yra laimėjęs Auksinį gaublį ir kitus apdovanojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)