Į išskirtinę komiškos dramos premjerą Lietuvoje D. Fletcherį atlydėjo ir jo žmona – Lietuvos teatro režisierė Dalia Ibelhauptaitė. Į premjerą Vilniuje atvyko ir Holivudo kino studijos „20th Century Fox“ atstovai, taip pat ir žymūs svečiai.

Beje, premjerai Lietuvoje D. Ibelhauptaitė pasirinko įspūdingą dizainerio Juozo Statkevičiaus suknią, kurią jau vilkėjo per praėjusią savaitę įvykusią filmo premjerą Londone. Dėl dailaus apdaro režisierė komplimentų tąkart sulaukė net iš pačios Claudios Shiffer.

Kino juostos „Erelis Edis“ premjeros svečiai:

Prieš pat filmo premjerą gerbėjai Lietuvoje sulaukė ir išskirtinio aktoriaus H. Jackmano dėmesio:

„Sundance“ kino festivalyje pristatytame ir audringų žiūrovų plojimų sulaukusiame, pagal tikrą istoriją sukurtame filme vaidina Holivudo aktorius Hugh Jackmanas ir kylanti britų kino žvaigždė Taronas Egertonas, išgarsėjęs vaidmeniu komedijoje „Kingsman. Slaptoji tarnyba“.

„Eddie yra tikras įkvėpimas. Savo ryžtu ir narsumu sužavėjęs milijonus, todėl pamaniau, jog sukurti filmą, kuris žmonėms sukeltų šypseną ir padrąsintų siekti savo tikslų yra puiki mintis“, – viename interviu pasakojo D. Fletcheris.

Komiškoje dramoje „Erelis Edis“ pasakojama apie britų žiemos sporto žvaigždę Eddie Edwardsą, kuriuo niekas netikėjo, tačiau jo paties tikėjimas savo jėgomis buvo toks stiprus, jog įveikė visas kliūtis. Nuo pat mažų didžiausia jo svajonė buvo dalyvauti olimpinėse žaidynėse, tačiau sunkia kaulų liga sirgusio vaikino svajonės tapti sportininku kėlė šypseną ne tik bendraamžiams, bet ir gydytojams.

Kadrai iš filmo „Erelis Edis“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)