„Šis festivalis - dovana Panevėžio miestui. Panevėžiečiai turės galimybę viešai prabilti ir interpretuoti savo miesto tema. Tai žvilgsnis į miestą per kino kameros objektyvą. Sulaukėme filmų apie miestą, draugus, artimus autorių žmones, šeimos narius, apie tai, kas juos supa, kuo jie gyvena“ – sakė Kultūros centro „Garsas“ direktorė Genė Pučinskienė.

Filmai plačiajai visuomenei bus rodomi nemokamai, o festivalio nugalėtojai bus apdovanojami piniginiais prizais. Filmus vertins profesionali komisija, kurios sudėtyje kino kritikas Skirmantas Valiulis, kompozitorius Rimantas Bagdonas, aktorius Algirdas Paulavičius ir kiti.

Šiuo festivaliu norima paskatinti Panevėžio miesto gyventojų saviraišką per kino meną bei pakviesti senosios kartos kino mėgėjus aktyviai dalyvauti kino festivalyje ir paskatinti jaunimą kūrybiniams ieškojimams. Festivalyje dalyvauja visi norintys (profesija ir amžius neribojamas).

Festivalio metu bus parodyta ir nekonkursinė filmų apie Panevėžį programa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją