Režisierius neketina leisti kritikams "mėgautis" be galo prastai startavusiu naujausiu savo darbu - filmu "Aleksandras Makedonietis" ("Alexander"), kuris sukurtas remiantis Makedonijos karvedžio Aleksandro Didžiojo gyvenimo istorija, ir jau svajoja į didįjį ekraną perkelti Konservatorių partijos lyderės gyvenimą.

Pagrindinį vaidmenį O.Stone'as yra nusprendęs patikėti Holivudo aktorei Meryl Streep. "Margaret Thatcher yra nuostabi moteris ir filmui tinkamas asmuo. Galvoju, kad Geležinę ledi galėtų suvaidinti Meryl Streep", - sakė jis.

Draugai tvirtina, kad O.Stone'as, jau įamžinęs gėdingai atsistatydinusio Jungtinių Valstijų prezidento Richardo Nixono, nužudytojo prezidento Johno F.Kennedy ir roko muzikos žvaigždės Jimo Morrisono biografijas, dabar trokšta savo filmuose parodyti jam patinkančias iškilias moteris.

"Oliveris yra vienas iš didžiausių baronienės Thatcher gerbėjų. Kritikai iškoneveikė "Aleksandrą Makedonietį", taigi jis veikiausiai mąsto, kad laikas susikaupti filmui apie didžią moterį, - sakė vienas iš režisieriaus draugų. - Thatcher buvo viena iš galingiausių pasaulio politinių figūrų ir jos gyvenimas buvo toks pat spalvingas, kaip ir bet kurios superžvaigždės".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją