Vos internete pasklidusį filmuką peržiūrėjo per 7 mln. žmonių. Daugiau kaip keturių minučių trukmės siužete pasirodo pilnas lėktuvas keleivių bei įgula, primenanti filmo „Hobitas: nelaukta kelionė“ herojus. Tikru netikėtumu tampa ir epizodinis paties režisieriaus P.Jacksono pasirodymas filmuke – jis suvaidina, kad randa ant lėktuvo grindų išsvajotąjį žiedą, jau pažįstamą iš „Žiedų valdovo“ filmų.

Demonstruojant avarinį praėjimo apšvietimą filmuke pasirodo ir grėsmingasis Golumas.

Beje, „Air New Zealand“ ne tik kviečia pasinerti į stulbinantį rašytojo Johno Ronaldo Reuelio Tolkieno pramanytą Viduržemės pasaulį, bet ir laimėti kvietimus į didžiąją filmo „Hobitas: nelaukta kelionė“ premjerą Velingtone.

J.R.R.Tolkieno romano „Hobitas“ ir P.Jacksono kuriamų jo ekranizacijų įkvėptas skrydžio saugumo instrukcijų filmukas – ne pirmasis, kuriame „Air New Zealand“ stengiasi netradiciškai patraukti skrydžio dalyvių dėmesį. Anksčiau internete jau buvo pasirodę filmukai, kuriuose skrydžio instrukcijos pristatomos kaip spalvinga aerobikos programa, kitame – instrukcijas pristatė Naujosios Zelandijos regbio komanda „All Blacks“.

„Keleiviai vertina mūsų kūrybišką požiūrį į svarbią skrydžio informaciją. Mūsų kompanijos skrydžiuose jie visuomet atkreipia dėmesį skrydžio instrukcijas. Ši kelionės dalis mums neabejotinai įgijo dar daugiau svarbos“, – „Sky News“ sakė oro linijų tarptautinės rinkodaros vadovė Jodi Williams.

Naujosios Zelandijos sostinės, kur gyvena ir pats filmo „Hobitas: nelaukta kelionė“ režisierius Peteris Jacksonas, lankytojai ir gyventojai naujosios juostos premjerą išvys pirmieji, lapkričio 28 dieną. Viso pasaulio bei Lietuvos kino teatrus šis fantastinis epas pasieks gruodžio 14 dieną.

Nuotykių ir fantastikos juostoje „Hobitas: nelaukta kelionė“ žiūrovai išvys mylimus aktorius, matytus ir ankstesniuose P.Jacksono darbuose – filme pasirodys tokios kino žvaigždės kaip Cate Blanchett, Elijah Woodas, Andy Serkisas, Orlando Bloomas ir kiti.

Filmo „Hobitas: nelaukta kelionė“ lietuviškai dubliuotas anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją