„Kurdami suaugusiems, režisieriai bei scenarijaus autoriai stengiasi padaryti taip, kad nuo ekrano žiūrovas neatitrauktų akių. Tuo tarpu filmuose mažiesiems, pats įdomumas prasideda tik praėjus beveik pusei filmo ar net pačioje pabaigoje. Mes Smurfams nuotykių bei įdomybių prikūrėme jau nuo pat filmo pradžios ir tikimės, jog jaunieji žiūrovai šio seanso metu taip įsitrauks į veiksmą, kad net pamirš, jog reikia mirksėti“, – juokiasi režisierius Kelly Asbury, išgarsėjęs tokiomis juostomis, kaip „Šrekas 2“ bei „Gnomeo ir Džiuljeta“.

Trimatis filmas „Smurfai: Pamirštas kaimelis“ pasakos apie tai, jog magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai, kurie niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių, prisimins legendą apie Pamirštąjį kaimelį.

Vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik nė vienas nesitikėjo TOKIOS paslapties!

„Šįkart nusprendėme nekurti tęsinio, pasinaudojome tik filmo frančize. Todėl ir aktorius herojų garsinimui kvietėme visiškai kitus, nei iki šiol. Prie komandos prisijungė tokios žvaigždės, kaip Julia Roberts, Demi Lovato, Gordonas Ramsay, Ariel Winter, Michelle Rodriguez bei kiti. Visi vienbalsiai sakė, jog negalėjo nesutikti dirbti drauge, mat Smurfai – vieni mėgstamiausių jų visų laikų herojų“, – sakė režisierius.

Na, o žiūrovai Lietuvoje filmą pamatys įgarsintą lietuviškai. Smurfams šįkart savo balsus paskolino aktoriai Giedrius Savickas, Ramūnas Cicėnas, Miglė Polikevičiūtė, Arvydas Dapšys, Arnoldas Jalianiauskas, Paulius Ignatavičius, Lina Budzeikaitė, Oneida Kunsunga, Milda Rasilavičiūtė bei Jovita Jankelaitytė.

Nuotaikingas ir šį kartą jau pilnai animacinis filmas visai šeimai „Smurfai: Pamirštas kaimelis“ Lietuvoje pradedamas rodyti kovo 31 dieną.

Juostos anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)