Juostoje, kurią režisavo Mykolas Vildžiūnas, vaidina būrys žinomų Lietuvos aktorių: Tadas Gryn, Toma Vaškevičiūtė, Valentinas Novopolskis, Mindaugas Papinigis, Irena Jankutė, Nelė Savičenko, Sigitas Račkys.

Renginyje pasirodė ir būrys meno, pramogų pasaulio atstovų. Pasižiūrėti naujos lietuvių kino juostos atėjo Nomeda Marčėnaitė su širdies draugu Vytu Palavinsku. Pora nenorėjo papozuoti laukiantiems fotografams. Tiesa, vėliau menininkė grįžo prie sienelės ir pozavo su filmo režisieriumi.

Renginyje taip pat apsilankė režisierius Maratas Sargsyanas su gražuole žmona. Juostos režisieriui M. Vildžiūnui kompaniją palaikė jo širdies draugė, aktorė Oneida Kunsunga.

Mistinė drama „Nesamasis laikas“ - tai istorija apie pašėlusiai skubantį šiuolaikinį žmogų, kuriam likimas įteikia neįkainojamą dovaną – jo gyvenimą pakeičiantį susitikimą su seniai prarastu vaikystės draugu.

Filmas „Nesamasis laikas“ Lietuvos kino teatruose pasirodys vasario 28 dieną.

Filmo „Nesamasis laikas“ premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Filmo „Nesamasis laikas“ spaudos konferencijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)