Šia proga, Vilniuje ir Kaune bus suorganizuotos teminės „Žvaigždžių karų“ kino viktorinos, kuriose bus galima ne tik smagiai praleisti laiką bendraminčių būryje, atsakinėti į įvairiausius klausimus, susijusius su legendine kino saga, bet kartu ir laimėti šaunius prizus.

Panašūs žaidimai vyko lapkričio mėnesį. Tada kino viktorinos tema tapo „Haris Poteris“, kuri susilaukė milžiniško ažiotažo. Dalyvauti viktorinose užsinorėjo 174 komandos, o tai virš tūkstančio žmonių. Todėl „Hario Poterio“ kino viktorinos organizatoriai nusprendė padaryti mini turnyrą ir suskaldė žaidimą į kelis etapus. Bendrai įvyko šeši žaidimai, kuriuose susirungė stipriausi iš stipriausių.

Vilniuje, restobare „Kablys“ susirungė 64 komandos arba tiesiog 542 žmonės. „Hario Poterio“ gerbėjų minios taip pat išsirikiavo ir Kaune, klube „Orixo“, kuriame susitiko net 33 komandos – virš 200 žmonių.

Pasak organizatorių, jie tikrai nesitikėjo tokio milžiniško susidomėjimo. „Galvojome kukliai pasidarysime žaidimą 100 žmonių, tačiau paskelbus „Facebook“ paskyroje apie įvyksiantį renginį, likus dviems savaitėms iki jo vos per dvi dienas užsiregistravo 174 komandos, o tai virš 1000 žmonių. Ir čia tik Vilniuje. Buvome šoke, maloniame šoke“ – sakė vienas iš organizatorių.

Toks žmonių susidomėjimas privertė „Hario Poterio“ kino viktorinos organizatorius imtis kito žaidimo, kuris įvyks gruodžio mėnesį. Jis bus skirtas „Žvaigždžių karams“ dėl artėjančios „Šelmis-1: „Žvaigždžių karų istorija“ (angl. „Rogue One: A Star Wars Story“) premjeros.

Vilniuje „Žvaigždžių karų“ kino viktorina įvyks gruodžio 13 d. restobare „Kablys“, o Kaune – gruodžio 11 dieną klube „Orixo“.

Ankstesnių kino viktorinų akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją