B. Powley dievina komedijos žanrą, tačiau nesivaiko lengvo uždarbio. Aktorei pasirinkti šį vaidmenį padėjo tai, kad filmą režisavo ir kūrė moterys, bet svarbiausia – išskirtinis vaidmuo.

Kerė Pilbė – keblus genijaus personažas su keistu humoro jausmu, kovoja su vidiniais demonais ir ieško asmeninės laimės. Kerė tikra, kad žmonės yra lėkšti bei pernelyg daug dėmesio skiria seksui, vienoje filmo scenoje net pabrėždama tai fraze: „Kodėl aš privalau skaityti apie 101 skirtingą būdą patirti orgazmą?“.

Filme pasakojama apie devyniolikametę merginą palaimintą išskirtiniu intelektu, kuri vos prieš metus baigusi Harvardo universitetą mėgina išgyventi tikrame pasaulyje kupiname vidutinių žmonių su sugedusia morale. Patarta savo terapeuto, Kerė ryžtasi pokyčiams ir sutinka išmėginti naujus dalykus.

Jaunoji kino žvaigždė B. Powley prieš dvidešimt penkerius metus gimė aktoriaus ir atrankų vadovės šeimoje. Nors tėvai norėjo, kad ji taptų teisininke, po nominacijos BAFTA apdovanojimuose jie pritaria tolimesnei dukros karjerai kine.

Jaunosios aktorės Bel Powley pasirinktas tonas puikiai atskleidžia jos vaidmens psichologines problemas, tačiau tai nėra parodoma pernelyg stipriai. Nors Kerė Pilbė pasaulį mato juodai baltą, jos vidinei laimei filme sutikti vyrai neturi jokios įtakos. Tad nereikia tikėtis tipiškos Holivudo pabaigos – vestuvių nebus.

„Mergina su principais. Kerė Pilbė“ kinuose nuo balandžio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją