Pagrindiniam naujienų portalui DELFI pavyko užfiksuoti vienos iš filmo scenų užkulisius. Aktoriai A. Bružas, L. Pobedonoscevas, K. Glušajevas ir M. Vaitiekūnas sėdi prašmatniame visureigyje, o už jų išsirikiavusios dar kelios mašinos.

Apsupti kamerų bei filmavimo komandos vyrai sėdėjo tai pirmyn, tai atgal vos pajudančiame automobilyje. Kaip paaiškėjo, čia filmuojama automobilių spūsties scena.

Naujos lietuviškos komedijos herojai – keturi vaikystės draugai, vieną saulėtą dieną nusprendę įgyvendinti kiekvieno lietuvio svajonę – pažvejoti Norvegijoje ir pailsėti nuo rutinos, darbų, draugių, žmonų bei šeimų. Tačiau net ir ištrūkę vyrukai neįstengia pamiršti to, kas jų gyvenime svarbiausia – savo moterų, ir visą kelią kalbasi apie jas.

Daugiau filmavimo užkulisių - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šis filmas – tai šmaikšti, subtili, nuotykių kupina ir kartu labai atvira kelionė, apie kurią svajoja kiekvienas vyras, tačiau slapčia dalyvauti norėtų ir visos moterys. Juk kuri iš jų nenorėtų bent ausies krašteliu išgirsti, kodėl kai kuriems vyrams neužtenka vienos žmonos ir dviejų meilužių, kodėl kiti – užkietėję senberniai, kokių šeimos rūpesčių negali pakęsti jų vyrai ir ką apie moterišką patrauklumą mano plastikos chirurgas?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)