„Pirmasis filmas buvo kosmiškai sudėtingas, o komanda prie jo dirbo iki paskutinės sekundės“, – prisimena „Sony Pictures Animation“ prezidentė Kristine Belson. „Apie tęsinį pradėjome galvoti iškart po to, kai 2018 m. užbaigėme pirmąjį filmą. Žinoma, tiek [rašytojai-prodiuseriai] Philas Lordas, tiek Christopheris Milleris visada žinojo, kur einame su šia istorija. Tęsinyje buvo įdomu tai, kad turėjome puikų naujokų ir sugrįžusių talentų derinį. Tikiu, kad tokiose situacijose visada galima pasiekti geriausių rezultatų. Visi žinome, kad animacinio filmo kūrimas reikalauja didelės komandos, bet „Žmogus-voras: aplink Multivisatą“ pareikalavo milžiniško kūrėjų profesionalų kiekio!“

K. Belson užsimena, kad talentinga „Sony Pictures Animation“ ir „Sony Pictures Imageworks“ menininkų ir technikų grupė kiekvieną dieną metė sau iššūkį, siekdama perkelti tęsinį į naujas vizualines aukštumas.

„Smagiausia buvo kaskart bandyti pagerinti tai, ką padarėme su vizualiniu stiliumi pirmajame filme, kuriame buvo įtraukti 2D elementai, pagerinę grafinę komiksų vaizdą. Tęsinyje mes žengiame toliau, giliau ir su dar didesniais iššūkiais, kas suteikė mums naujų galimybių tyrinėti skirtingus animacijos stilius ir sukurti įsimintinas akimirkas, vaizdus bei potyrius kino salėje“, - sakė ji.

Filmo prodiuserė Amy Pascal pasakojo: „Šis filmas yra daug sudėtingesnis ir jame bus visi komponentai, kurių ieško tiek kūrėjai, tiek žiūrovai. Itin daug dėmesio buvo skirta ne tik vizualiai daliai, bet ir personažams, jų istorijoms. Užtenka galvoti, kad animaciniai filmai skirti tik vaikams.

„Manau, kad vienas dalykas, kuris pastebimas filme, yra tas, kad herojai egzistuoja visose kultūrose“, - sako veteranas prodiuseris Avi Aradas. „Jie turi savo problemų ir asmeninių iššūkių. Milesas Moralesas susiduria su tomis pačiomis problemomis, su kuriomis susiduria Peteris Parkeris. Jie susiduria su painiava dėl savo pašaukimo ir to, ką jie turi padaryti, kad ištaisytų viską, kas jų pasauliuose nutiko. Visos šios temos, susijusios su šeima, draugyste, meile, ambicijomis... viskas susijungia šiame tęsinyje“.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, vos pasirodęs filmo anonsas tapo žiūrimiausiu „Žmogaus-voro“ visatos anonsu, o taip pat ir populiariausiu šios vasaros superjerojų filmų anonsu bei daugiausiai peržiūrėtu „Marvel“ filmų anonsu, kuriam pavyko surinkti tokius įspūdingus skaičius vos per 24 valandas.

„Žmogus-voras: aplink Multivisatą“ pasakos apie tai, kaip po susitikimo su Gven Staisi, Bruklino rajono draugiškasis Žmogus-voras katapultuojasi per Multivisatą, kur susitinka su Žmonių-vorų komanda, kuriai pavesta apsaugoti patį jos egzistavimą.

Tačiau kai herojai susiginčija, kaip susidoroti su nauja grėsme, Milesas atsiduria vienas prieš kitus Žmones-vorus. Jam teks surasti savyje drąsos, ryžto bei jėgų ir imtis iniciatyvos, kad išgelbėtų tiek Multivisatą, tiek – svarbiausia – savo artimus ir mylimus žmones.

Kaip jam seksis ir kuo baigsis ši įspūdinga istorija, išvysime filme „Žmogus-voras: aplink Multivisatą“ kino teatruose jau nuo birželio 2 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją