Problemos nesibaigia iki šiol: naujasis režisierius Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge ir pats D. Craigas nuolat perrašinėja scenarijų.

Balandžio mėnesį filmo prodiuseriai Barbara Broccoli ir Michaelis G. Wilsonas pranešė, kad naujausia Bondiados dalis vis dar neturi pavadinimo. Ir tik gerokai vėliau paskelbta, jog juosta vadinsis "No Time to Kill".

Iki pasirodymo kino teatruose likus mažiau nei metams, praėjusį mėnesį pagrindinio vaidmens atlikėjui prireikė atlikti kulkšnies operaciją – aktorius paslydo ir susižeidė bėgdamas. 51-erių metų amžiaus D. Craigas tuo metu filmavosi Jamaikoje.

Filmavimo darbus taip pat teko atidėti po sprogimo, suniokojusio „Pinewood Studios“ priklausančią filmavimo aikštelę. Nuo sprogimo bangos garso įrašymo studijos sienoje atsivėrė skylė, buvo sužeistas filmavimo grupės narys.

Taip pat pranešama, kad režisierius C. J. Fukunaga neva suardė kruopščiai suplanuotą filmavimo sesiją, nes užsižaidė konsole „PlayStation“ ir į filmavimo vietą atvyko gerokai pavėlavęs.

Dėl tokio netikėto poelgio filmavimo darbai kuriam laikui atsiliko nuo grafiko, be to, režisierius užsitraukė dar didesnę nemalonę, liepęs savo kūrimo komandai dirbti savaitgalį, per Tėvo dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)