„Man patinka šis žemynas, jis labai vaizdingas, puikiai žiūrisi kino ekranuose. Be to, čia mane svetingai priima. Kinas man suteikia galimybę keliauti, o aš savo filmais stengiuosi suteikti galimybę keliauti žiūrovams“, – sako 83-jų W. Allenas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, naujosios romantinės komedijos veiksmas vyks Ispanijoje, San Sebastiane, garsėjančiame ne tik savo grožiu, bet ir kasmet vykstančiu filmų festivaliu. Į pastarąjį atvykusi amerikiečių porelė čia patirs nepamirštamų nuotykių ir kiekvienas pamils kitus asmenis. O tai jau savaime prognozuoja įdomų ir labai nenuobodų laiką prie kino ekranų.

Tačiau kol „Rifkino festivalis“ iki jų atkeliaus, jau nuo šio penktadienio režisieriaus ir romantiškų komedijų gerbėjai galės pakeliauti po JAV – Lietuvos kino teatruose startuoja naujausia W. Alleno premjera „Lietinga diena Niujorke“.

Šios istorijos centre – jauna pora Ešlė ir Getsbis (aktoriai Elle Fanning ir Timothée Chalamet), gavę progą praleisti dieną „niekuomet nemiegančiame mieste“. Ešlė tik turės skirti pora valandų padaryti interviu su žymiu Amerikos filmų režisieriumi Rolandu Polardu (akt. Lievas Schreiberis), o visą likusį laiką įsimylėjėliai galės leisti kaip nori.

Iš pradžių viskas vyksta kaip suplanuota, tačiau po poros valandų paskambinusi Ešlė praneša, kad užtruks ilgiau: interviu su aikštingu režisieriumi užsitęsia. Vienas likęs Getsbis gatvėje netikėtai sutinka taip pat filmų versle besisukantį bičiulį ir gauna netikėtą pasiūlymą nusifilmuoti naujoje jo juostoje. Tik yra viena problemėlė – filmuojantis teks bučiuotis, o Getsbis juk turi merginą! Tačiau galima jo scenos partnerė – žavi aktorė Šenon (akt. Selena Gomez), kuri vaikino drovumą ir abejones greitai nugali.

Kokia košė užvirs Didžiuoju obuoliu vadinamame mieste ir kaip baigsis porelės nuotykiai pamatysime jau nuo šio penktadienio, rugpjūčio 2 dienos, naujausioje W. Alleno komedijoje „Lietinga diena Niujorke“!

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją