Filme yra išties nemažai užuominų į legendinius „Nasrus“. Mačiusieji legendinę juostą, tikrai pastebės scenas, kurios pagerbia pirmtaką.

„Tai ne fantazijos trūkumas ar lengvas reklamos vaikymasis, kaip gali pasirodyti priekabiems kritikams. Tokiu būdu norėjome atiduoti pagarbą mus įkvėpusiam filmui ir jo kūrėjams. Tai žiūrovams net gali tapti smagiu žaidimu varžantis, kuris bus pastabesnis. O tie, kurie nematė „Nasrų“, galės koncentruotis į visiškai naujus potyrius kino teatre“, – sako filmo kūrėjai.

Kaip rašoma spaudos pranešime, kuriant juostą „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“, jiems teko nemažai iššūkių. Pavyzdžiui, sukurti visų laikų didžiausią ryklį. Tam, žinoma, panaudoti kompiuteriniai efektai, tačiau kad aktoriai įsivaizduotų, su kokia pabaisa susiduria vandenyje, režisierius sugalvojo paprašyti dailininkų sukurti tokio dydžio muliažą. Pamatę jį, net ir negyvą, aktoriai dar ilgai negalėjo atgauti amo.

„Iki šiol man vaidinant teko kautis daug kur – gatvėse, traukiniuose, laivuose, tačiau šis priešas visiškai kito lygio! O ir nepalyginamai didesnis. Tačiau vanduo – mano stichija, todėl per filmavimus jaučiaus kaip žuvis vandeny“, – juokėsi J. Stathamas.

Megalodonas buvo iš tiesų prieš milijonus metų gyvenęs ryklys, kurio pavadinimas kilo iš žodžių „didysis dantis“, o jo ilgis galėjo siekti net 18 metrų. Filme „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ ryklys užpuola povandeninių tyrinėjimų stotį. Į pagalbą iškviečiamas giluminių gelbėjimo operacijų ekspertas (aktorius Jasonas Stathamas), kuris, panašu, vienintelis tegali padėti.

Kodėl būtent jis ir kaip jam seksis kovoti su jūrų pabaisa, pamatysime įtempto siužeto trileryje „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ jau nuo rugpjūčio 24 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)