Kaip rašoma juostos platintojų pranešime spaudai, filmas, paremtas pagal rašytojo Martin Amis 1989 metais išleistą romaną, buvo nufilmuotas 2015 metais, kai A. Heard ir J. Depp gyveno kartu, tačiau dėl teisinių problemų filmo premjera buvo atidėta iki šio rudens.

Vien tik filmo anonse seksualioji Amber Heard galima išvysti įvairiose nusirengimo formose. Aktorė skirtingose scenose pasirodo dėvinti mėlynus marškinėlius be liemenėlės, vėliau su baltu apatiniu trikotažu ir galiausiai visiškai nuoga.

Filme „Visi nori Nikolės“ aktorė Amber Heard atlieka pagrindinį Nikolės Šeši (orig. „Nicola Six“) vaidmenį, kuri žino, kad ateityje bus nužudyta, todėl stengiasi atsekti savo žudiką.

Aktorius J. Deppas vaidina antraplanį Chick Purchase personažą, kurį galime išvysti filmo anonse parodantį savo randuotą veidą.

Filme taip pat vaidina Billy Bobas Thorntonas, įkūnijantis mirtina liga sergantį amerikiečių rašytoją, atvykusį į Londoną atrasti savo mūzą, bei aktorė Cara Delevingne, kaip Kath Talent.

Filmo plakate A. Heard yra pavaizduota rūkanti cigaretę, greta užrašo „Visi jos nori. Vienas iš jų nori, kad ji mirtų.“

Psichologinis trileris „Visi nori Nikolės“ kinuose nuo rugsėjo 21 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją