Paaiškėjo, kad vilniečius išgąsdino režisieriaus Emilio Vėlyvio rudenį įvyksiančio koncertinio projekto „Zero Live Show" parengiamieji filmavimai.

Pasak kūrybinės komandos, Kalnų parke buvo kuriamas naujas vasaros muzikinis hitas, kurio pavadinimas kol kas neatskleidžiamas.

„Zero Live Show" organizatoriai DELFI redakciją patikino, kad turi visus leidimus šiam filmavimui ir sutiko pasidalinti keliomis akimirkomis iš kūrybinio proceso. Nuotraukose matyti, kad naujo vasarinio hito filmavime dalyvavo „Radistai" ir Monique.

Kodėl šio klipo filmavimui prireikė kelių dešimčių pusnuogių vyrų, policijos automobilio ir besibučiuojančių policininkų - neaišku. Tačiau režisieriaus Emilio Vėlyvio komandos užmojai jau nebestebina.

Muzikos ir juodojo humoro koncertas „Zero Live Show” – pirmasis E. Vėlyvio bandymas kultinių „Zero” filmų trilogiją perkelti į sceną. Didžiųjų Lietuvos miestų arenose spalį vyksiantys šou žada garsiausius visų laikų hitus, juodą humorą scenoje, kvapą gniaužiančius specialiuosius efektus ir net erotikos elementus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)