N. Cave‘o 15 m. sūnus Arthuras nukrito nuo uolos ir užsimušė. Tai atsitiko jo tėvui įrašinėjant albumą „Skeleton Tree“, informuoja reuters.com.

„Jis negalėjo kalbėti apie (albumo) įrašinėjimą, nepaminėdamas <...> sūnaus mirties“, – sakė A. Dominikas Venecijos kino festivalyje.

„Nėra taip, kad jis nenorėtų kalbėti apie tai, kas atsitiko Arthurui, manau, jis nenorėjo apie tai kalbėti miniai nepažįstamų žmonių. Taigi jis nusprendė sukurti filmą, kuris būtų jam saugesnė erdvė“, – pridūrė režisierius.

Dokumentinis filmas „One More Time With Feeling“ („Dar kartą su jausmu“) buvo parodytas Venecijos kino festivalyje nekonkursinėje programoje.

„Tai nėra pasakojantis filmas, tai tarsi potyris, kuris jus užlies, na o trimatis formatas suteikia daugiau jausmingumo“, – sakė režisierius.

Režisierius sakė, jog buvo nelengva sukurti tragišką netektį išgyvenančio žmogaus portretą, nepaverčiant filmo „sielvarto pornografija“.

„Galbūt išeitis buvo tiesiog atvirai prabilti apie sutrikimą, juk trauma tebejaučiama, ji nesibaigė“, – teigė režisierius.

Režisierius sakė nėra užtikrintas dėl galutinio rezultato: „Nežinau, kaip jis galėtų žiūrėti tą filmą taip, kaip kiti jį matys.“

Filmo anonsas:

Venecijos kino festivalis vyks iki rugsėjo 10 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)