Rebel Wilson ir Adamas Devine'as iškilmingo vakaro metu buvo apdovanoti už geriausią bučinį. Apdovanojimą atsiėmusi pora vietoje padėkos kalbos žvilgtelėjo vienas į kitą ir tarę po kelis žodžius vienas kitam ėmė bučiuotis.

Aktoriai taip įsijautė, kad besiglamonėdami krito ant žemės ir nenutraukiamai bučiavosi toliau.

Daugybės susižavėjio šūksnių ir nuostabos aikčiojimų sulaukęs poros pasirodymas tapo bene labiausiai aptarinėjama kino apdovanojimų akimirka.

Tradicinėje „MTV Movie Awars“ ceremonijoje buvo įteikti apdovanojimai už geriausią filmą, vaidybą, proveržį ir kitus nuopelnus. „Geriausio bučinio“ nominacijoje buvo apdovanoti aktoriai Rebel ir Adamas už bučinį filme „Aukšta klasė 2“, „Geriausiu piktadariu“ tapo Amas Driveris už vaidmenį filme „Žvaigždžių karai: galia nubunda“, šis filmas taip pat buvo pripažintas ir geriausiu filmu, „Geriausios veiksmo scenos“ titulas atiteko „Jūros periodo pasaulio“ kūrėjams, o už geriausią virtualią vaidybą apdovanota Amy Poehler.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)