Dar viena savo gyvu pasirodymu visus nustebinti žadanti atlikėja - britų dainininkė ir dainų autorė Amy Winehouse, kuriai šie apdovanojimai bus pirmasis gyvas pasirodymas Amerikoje, rašoma MTV pranešime.

Amy Winehouse pažadėjo nežiūrėdama į suflerį atlikti ją visame žemės rutulyje išgarsinusią dainą „Rehab“. Beje, ši skandalams nesipriešinanti pupa su paskutiniuoju savo albumu „Back to Black“ Amerikos prestižiniuose „The Billboard Hot 200“ topuose užėmė septintąją vietą ir tai yra kol kas aukščiausias debiutas per visą šių topų istoriją, kurį pavyko pasiekti britų dainininkėms.

Iš MTV organizacinio komiteto nutekėjo informacija ir apie žmones, kurie įteiks „Auksinius popcorn‘us“ labiausiai šį sezoną to nusipelniusiems kino žmonėms.

Tarp jų - Jessica Alba, Josh Duhamel, Samuel L. Jackson, Chris Tucker, Katherine Heigl, Shia LaBeouf, John Travolta, Zac Efron, Chris Evans ir keletas kitų.

MTV darsyk primena, jog šių metų apdovanojimuose daugiausiai progų pakilti iš kėdžių turės istorinio epo „300” autoriai ir gerbėjai. Šis filmas nominuotas 5 kategorijose. Viena nominacija mažiau turi juosta „Karibų piratai: numirėlio skrynia“.

Prie trijų „Auksinių popcorn‘ų“ taip pat budės filmai „Boratas: Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė”, „Blades of Glory,” ir „Ir Velnias dėvi Prada”.

Taip pat pirmąkart MTV istorijoje renginyje bus pagerbtas žiūrovas, sukursiantis geriausią kino parodiją. Pretenduoti į nominaciją „Geriausia kino parodija“ gali kiekvienas išdrisiantis parodijuoti filmus ir iki gegužės 21 dienos atsiuntęs savo kūrybos vaisių adresu http://mtvmovieawards.yahoo.com

Prognozuojama, kad MTV KINO APDOVANOJIMUS 2007 gali žiūrėti beveik pusantro milijardo žmonių visame pasaulyje. Birželio 3 dieną 3 val. nakties tiesiogiai pamatyti tai, ką stebės minėtas milijardas galės ir „MTV Lietuva“ žiūrovai. O tiems, kas tiesioginę transliaciją pramiegos, ceremonija bus parodyta dar kartą birželio 9d. 14 valandą.