Aktorius taip pat pasirodė lietuviams puikiai žinomame seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“.

Apie aktoriaus mirtį pranešė CBS televizija, teigiama, jog M. Ferreras jau kurį laiką kovojo su gerklės vėžiu.

„Aktorius Miguelis Ferreras mirė ramiai savo namuose, pralaimėjęs kovą su vėžiu. Jį supo artimieji ir draugai, šalia buvo žmona Lori, sūnūs Lukas ir Rafi bei jo broliai ir seserys“, – teigiama televizijos CBS, kur akrtorius pastaruoju metu dirbo, pranešime.

„Šiandienos istorija turės lemiamos reikšmės visam pasauliui. Daugumai ši diena nuo šiol bus ir didžio sielvarto diena – diena, kai Miguelis Ferreras pralaimėjo kovą su gerklės vėžiu. Mūsų šeimai jis liks gyvas amžiams. Miguelis pavertė pasaulį geresne ir šviesesne vieta, jo netektis labai skaudžiai palietė mūsų šeimą – tai, kas dar vyks šiandien (istorinė akimirka), palyginus, yra niekas“, – pirmasis užuojautą pareiškė ir gražiais žodžiais M. Ferrerą paminėjo jo pusbrolis George'as Clooney.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)