Uoliai tvirtinantis, jog yra be galo nuobodus žmogus, aktorius nesinaudoja jokiais socialiniais tinklais, pasisako prieš vaikų naudojimąsi internetu, kruopščiai slepia asmeninį gyvenimą ir tikina, jog labiausiai mėgsta laiką leisti su šeima – žmona ir keturiomis dukromis.

„Mudu su žmona gyvenime taikome dviejų savaičių taisyklę, t.y. su ja ir vaikais niekuomet nesiskiriu ilgesniam nei dviejų savaičių laikotarpiui. Priešingu atveju šeima keliauja kartu su manimi“, - pasakoja vyras, tikinantis, jog šešių asmenų šeima su asmeniniu aktoriaus padėjėju, vaikų aukle ir kalnu lagaminų oro uostuose dažniausiai atrodo komiškai.

„Nepaisant to, jog taip keliauti nėra lengva ir paprasta, šiai taisyklei niekuomet nedarome išimčių. Mudviejų santykiuose nereikia dramų – aplink jų ir taip netrūksta, tad ši taisyklė – mūsų sėkmingos santuokos receptas“, - tvirtina M. Damonas, kurio šeima lankėsi ir Kinijoje, kurioje buvo filmuojamas vasario 17-ąją kinuose pasirodysiantis filmas „Didžioji siena“.

Viduramžių Kinija. Klajoklis iš Vakarų – Viljamas, vyksta į Kiniją siekdamas gauti legendinį slaptąjį ginklą – „juoduosius miltelius“. Aplinkybės atveda jį prie Didžiosios sienos, kur vyras prisijungia prie kinų armijos, pasiruošusios kovai. Bendromis pastangomis, pasitelkdami visas turimas priemones, sąjungininkai turi atremti nežemiškų jėgų antpuolį, grasinančių Kinijai pražūtimi.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją