Tačiau šis nepriklausomas filmas, kuris gavo tik tą vieną SAG apdovanojimą, nebuvo vienintelis sekmadienio vakaro nugalėtojas.

Griausiu aktoriumi kolegos paskelbė Seaną Penną, kuris filme "Milkas" (Milk) vaidina nužudytą gėjų teisių gynėją iš San Fransisko Harvey Milką, o geriausia aktore buvo paskelbta veteranė Meryl Streep, vaidinanti vienuolę dramoje apie kunigo seksualiai išnaudojamą vaiką "Abejonė" (Doubt).

Nei "Milkas", nei "Abejonė" šį apdovanojimų sezoną kol kas ypač gerai nepasirodė.

Prieš metus mirusiam australų aktoriui Heathui Ledgeriui buvo paskirtas SAG geriausio antrojo plano aktoriaus apdovanojimas. Tai jau ne pirmasis apdovanojimas, paskirtas jam po mirties už Džokerio vaidmenį Betmeno filme "Tamsos riteris" (The Dark Knight).

Geriausia antrojo plano aktore SAG paskelbė britę Kate Winslet, kuri "Skaitove" (The Reader) vaidina vokietę su nacistine praeitimi.

Televizijos kategorijose komedijos apdovanojimus gavo Tina Fey, Alecas Baldwinas ir "30 Rock" aktorių kolektyvas, o geriausio dramos aktorių kolektyvo apdovanojimas atiteko "Pamišėliams" (Mad Men).

Geriausiu televizijos dramos aktoriumi paskelbtas britas Hugh Laurie, vaidinantis serealie "Daktaras Hausas" ("House"), geriausia dramos aktore tapo Sally Field iš "Brolių ir seserų" (Brothers and Sisters), o geriausiais televizijos miniserialų aktoriais buvo paskelbti Laura Linney ir Paulas Giamatti iš "Džono Adamso".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją