Susirinkę į pristatymą žiūrovai galėjo gauti autografus iš tokių žinomų aktorių kaip Jackie Chanas, Dave'as Franco, Justinas Theroux, Olivia Munn.

Premjeroje pasirodė ir garsus paskalų tinklalapio savininkas Perezas Hiltonas, kuris drauge atsivedė lygiai taip pat spalvingai apsirengusį sūnų.

J. Chanas, kuris juostoje įgarsino meistrą Vu ir kūrė visas kovų scenas, taip pat žengė žaliuoju kilimu ir mielai bendravo su žurnalistais.

„Man smagu, kad galėjau su kovos menais supažindinti mažuosius žiūrovus. Tai buvo viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl prisidėjau prie šio projekto. Kovos menai yra gynybos, ne puolimo pagrindai, pagarbos viskam, kas mus supa dalykas. Jei tik visi tai suprastų, pasaulyje nebūtų karų, tik taika“, – sakė J. Chanas.

Lietuvos kino teatruose šį filmą bus galima pamatyti jau nuo rugsėjo 22 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją