Į renginį Juozas Liesis atvyko su abiem vaikais. Jis teigė, jog į kiną niekada neina vienas.

„Kine be vaikų esu buvęs tik vieną kartą ir man nepatiko. Mano vaikams viena pramoga yra kiemas, o kita valgyti spragėsius kino teatre“, – pasakojo buvęs grupės „Bavarija“ narys.

J. Liesis užsiminė, kad vaikams neleidžia žiūrėti „Batuoto katino“, nes jame per daug smurto. Jis taip pat prasitarė, jog per visus filmus, kuriuose vaizduojami šeimos santykiai verkia.

Renginyje kartu su mama ir broliu buvo galima išvysti Eveliną Anusauskaitę. Mergina taip pat prisipažino, jog kartais kino salėje apsiverkia.

„Verkiau „Ledynmečio“ metu. Ten buvo liūdnų scenų. Man nepatiko, kai personažai šaiposi vienas iš kito“, – pasakojo dainininkė.

Evelinos mama teigė, jog ji šiuo metu tik mokosi verkti.

„Man patarė, jog jei šokių aikštelėje nori atrodyti moteriška, turi žiūrėti filmus tol, kol apsiverksi. O man tai padaryti nėra lengva“, – teigė Jurga Anusauskienė.

Išankstinėje filmo premjeroje pasirodė ir Rimantė Kulvinskytė. Ji prisipažino, kad ją taip pat lengva pravirkdyti. Mergina gali išspausti ašarą net reklamos metu.

„Vieną kartą filmas mane labai sukrėtė. Po jo blogai jaučiausi net tris dienas“,– savo potyrius išsakė televizijos laidų vedėja.

Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų.

Mamutas Menis, tigras Diegas, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai.

Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)