Kaip pranešė „New York Post“, 48-erių Ch.Rockas apie savo neeilinę dovaną papasakojo Jerry Seinfeldo internetinio serialo „Comedians In Cars Getting Coffee“ metu.

„Slapta atnešiau jam Pamelos Anderson sekso vaizdajuostę“, – kalbėjo komikas, pasakodamas apie savo apsilankymą pas vėžiu sergantį 15-metį. Šis jo vizitas ligoninėje buvo surengtas per fondą „Make-A-Wish Foundation“, kuris pildo gyvybei grėsmę keliančiomis ligomis sergančių vaikų norus.

NBA rungtynes Niujorke stebėjo aktorius Chrisas Rockas ir muzikantas Seanas Combsas „P. Diddy“

Išgirdęs apie tokį Ch. Rocko poelgį laidos vedėjas J.Seinfeldas vos sulaikė juoką ir net paplojo paleidęs automobilio vairą. Nors komikas pridūrė, kad jaunas vaikinas jau miręs, vedėjas spėjo pajuokauti, kad jis Ch.Rocko dėka turėjo keletu įsimintinų akimirkų daugiau.

Naujojoje komedijoje „Nebrendylos 2“ Kurtas (akt. Ch.Rockas) su bičiuliais Leniu (akt. Adamas Sandleris), Eriku (akt. Kevinas Jamesas) ir Markusu (akt. Davidas Spade‘as) ir vėl drauge – šįsyk jie visi grįžta į savo gimtąjį miestą. Tik tvarka čia gerokai pasikeitusi, gatves ir paplūdimius valdo gerokai jaunesni „kietuoliai“, o pačių herojų vaikai gerokai ūgtelėjo ir jau patys moko tėvus kaip gyventi...

Žiūrovai filme išvys nemažai pažįstamų veidų. Be pagrindinio kvarteto komedijoje pasirodys seksualioji Salma Hayek, merginų numylėtinis Tayloras Lautneris, netikėtu policininko vaidmeniu nustebins buvęs krepšininkas ir reperis Shaquille‘as O'Neal‘as, o vietinės mokyklos brolijos nariu Kuperiu tapo paties Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus, 19-metis Patrickas Schwarzeneggeris.

Pamišusiai juokinga komedija „Nebrendylos 2“ Lietuvos kino teatruose jau nuo šiandien!

Filmo „Nebrendylos 2“ anonsas: