Ketvirtadienį 62-ejų metų amžiaus filmų kūrėjas davė interviu „Insider“, kurio metu kalbėjo apie 1992-aisiais pasirodžiusį Kalėdinio hito „Vienas namuose“ („Home Alone“) tęsinį. C. Columbusas prisiminė, kaip norėjo nufilmuoti sceną viešbučio „The Plaza Hotel“ vestibiulyje. Tuo metu viešbutis priklausė būsimajam Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidentui D. Trumpui, skelbia people.com.

„Iš pradžių Trumpas neprieštaravo, – pasakojo režisierius. – Sumokėjome už leidimą filmuoti, tačiau paskui jis iškėlė naują sąlygą: „Leisiu filmuoti viešbutyje tik tuo atveju, jeigu galėsiu dalyvauti scenoje.“

„Sutikome su šiuo reikalavimu ir kai surengėme išankstinę filmo peržiūrą, nutiko neįprastas dalykas: žiūrovai džiaugsmingai šūkčiojo, ekrane pasirodžius Trumpui. Todėl pasakiau savo montažo režisieriui: „Palikime jį filme. Auditorijai patiks ši scena. Bet visgi juostoje Trumpas atsidūrė pasitelkęs šantažą“, – pridūrė C. Columbusas.

Baltieji rūmai kol kas nesureagavo į „PEOPLE“ prašymą pakomentuoti.

Legendinėje komedijoje pasakojama apie Keviną McCallisterį (jį vaidina Macaulay Culkinas), kuris atsiskiria nuo savo šeimos kalėdinių atostogų metu ir atsiduria Niujorke. Vienoje filmo scenoje berniukas užeina į viešbutį „The Plaza Hotel“ ir paklausia D. Trumpo nurodymų, kaip patekti į vestibiulį.

D. Trumpas suvaidino epizodinius vaidmenis keliuose filmuose, pavyzdžiui, „Mažieji nenaudėliai“ („Little Rascals“), „Kompanionas“ („The Associate“) ir „Zūlanderis“ („Zoolander“). Tiesa, 1992-ųjų juostos „Moters kvapas“ („Scent of a Woman“), kurią režisavo Martinas Brestas, galutinėje versijoje scena su dabartiniu Amerikos prezidentu buvo pašalinta.

2017 m. rugsėjo mėnesį aktorius Mattas DamonasThe Hollywood Reporter“ sakė, kad pagrindinė D. Trumpo sąlyga norint filmuoti jam priklausančiuose pastatuose – epizodinis vaidmuo: „Viskas labai paprasta – jeigu nori filmuoti viename iš jo pastatų, turi sukurti jam epizodinį vaidmenį. Taigi, M. Brestui reikėjo kažkaip įterpti D. Trumpą į filmą. Galvas suko visa filmavimo komanda.“

„Tenka iššvaistyti kokią valandą filmavimui skirtos dienos. Štai tokios scenos pavyzdys: D. Trumpas įeina, ir, tarkime, Alas Pacino sako: „Sveiki, pone Trumpai!“ (būtina paminėti jo pavardę). Paskui jis išeina, – tęsė aktorius. – Sugaišti truputį laiko, kad gautum leidimą filmuoti, ir paskui gali tą epizodą iškirpti, bet „Vienas namuose 2“ kūrėjai nusprendė palikti.“

2017 m. balandžio mėnesį Chrisas O’Donnelas, vaidinęs filme „Moters kvapas“ su A. Pacino, Gabrielle Anwar ir Philipu Seymouru Hoffmanu, Conanui O’Brienui prasitarė, kad visi aktoriai gavo scenarijaus lapus, kuriuose buvo parašyta, jog „filmuosime sceną su Donaldu Trumpu“.

„Mums paaiškino, kad, norėdami filmuoti viešbutyje „The Plaza Hotel“, turėsime įtraukti neilgą sceną su pačiu D. Trumpu ir jo tuometine žmona Marla Maples, – sakė C. O’Donnelas. – Regis, D. Trumpas labai norėjo atsidurti filme.“

Beje, aktorius patvirtino, kad šis D. Trumpo epizodinis vaidmuo galiausiai „buvo iškirptas“.

Šiame video galite pamatyti ir kitų filmų scenas, kuriose pasirodė D. Trumpas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)