„Filmo tema sukasi apie tai, kokie išprotėję yra italai ir kas jau kas, bet mes su Sebastianu puikiai tai žinome. Vaidinti net labai nereikėjo, tik gerai išsijuokti prieš įjungiant kameras. Nuostabus jausmas. Todėl aktoriai ir mėgsta vaidinti komedijose – tai ne tik džiaugsmas žiūrovų akims, bet ir malonumas pačiai komandai. Šis malonumas, galiu pasakyti, buvo tikrai malonus“, – prieš premjerą pristatydamas juostą šypsojosi R. de Niro.

Apie tai, jog smagus ne tik rezultatas, bet ir procesas, ne viename interviu kalbėjo ir komikas S. Maniscalco, rašoma pranešime spaudai.

„Manęs, kaip daug gyvenime juokaujančio žmogaus, jau niekas labai nebestebina, bet komiškos situacijos šiame filme vertė iš koto. Daug neišduodamas galiu tik pasakyti, kad ši komedija yra kaip vienas ilgas „stand-up“ pasirodymas. Juoksitės nuo pradžių iki pabaigos“, – intrigavo S. Maniscalco.

Komedija „Mano pakvaišęs senis“ pasakos, kaip šventinis savaitgalis su mylimosios Elės tėvais Sebastianui atrodo kaip puiki proga pasipiršti, tačiau vaikiną ima graužti sąžinė, kad po mamos mirties jo tėvas Salvo pirmąkart liks švęsti vienas. Elė iškart pasiūlo tėvą vežtis kartu, tačiau Sebastianas įsitikinęs, kad tvirtą nuomonę visais gyvenimo klausimais turinčiam ir jos išsakyti nevengiančiam italų imigrantui Salvo bus sunku pritapti prie Elės tėvų šeimos. Ir greitai paaiškėja, kad Sebastianas buvo teisus.

Viską savo rankomis turėjęs užsidirbti Salvo tiesiog apstulbsta patekęs į itin turtingos amerikiečių šeimos valdas. Čia jam nesuprantami daugybė dalykų: nuo pasakiškos prabangos, perdėto tarpusavio jausmų demonstravimo iki visur laisvai vaikščiojančių pasipūtusių povų. Žinoma, prie visiškai kitokio gyvenimo stiliaus ir filosofijos įpratusiai Elės šeimai Salvo atrodo ne ką mažiau egzotiškas. Nenuostabu, kad šventei įsibėgėjant, dviejų visiškai skirtingų kultūrų kontaktas vis labiau kaista, kol baigiasi tikrais nesusipratimų fejerverkais. Kaip ir dera liepos 4-ajai.

Kaip šeimoms pavyks pamilti vienai kitą ir ar tai nesugadins santykių tarp įsimylėjelių? Tai sužinosime kino teatruose jau šį penktadienį, gegužės 26 dieną, pasirodančioje komedijoje „Mano pakvaišęs senis“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją