Šiuo metu per JAV su komedijos „Karštos gaudynės“ reklaminiu turu keliaujančios garsios moterys lepina gerbėjus įdomybėmis iš jų gyvenimo užkulisių. Karščiausia „Instagram“ porele tituluojamas duetas dalijasi kadrais iš kelionės privačiu lėktuvu, akimirkų su S.Vergaros sužadėtiniu Joe Manganiello ir kitų vėjavaikiškų linksmybių.

Vos prieš dieną R.Witherspoon ir S.Vergara internete pasidalijo vaizdeliu, kuriame jos vaidina dainuojančios Miley Cyrus „Party In The USA“ ir Taylor Swift „Trouble“ dainų ištraukas.

Aktorių žiopčiojama Taylor Swift „Trouble“ ištrauka:

Naujojoje komedijoje „Karštos gaudynės“ skirtingų pažiūrų ir charakterių herojes įkūnijusios R.Witherspoon ir S.Vergara atsidurs daugybėje kurioziškų situacijų.

Teisuolei policijos naujokei (akt. R.Witherspoon) skiriama užduotis apsaugoti aikštingą narkotikų prekeivio žmoną (akt. S.Vergara) ir ginti ją nuo galimų užpuolikų. Įspūdingų formų išvaizda ypač besirūpinanti gražuolė turi saugiai pasiekti teismo salę, kur ji bus liudininke ypač stambaus narkobarono byloje. Tačiau jau nuo pirmųjų filmo akimirkų akivaizdu, kad vadovėlių tiesomis besivadovaujančiai pareigūnei lengva nebus.

Komedija „Karštos gaudynės“ Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 8 dieną.

„Karštos gaudynės“ anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)