„Tas metas nebuvo pats geriausias mano gyvenime, – sakė jis. – Supratau, kad turiu jaustis taip, tarsi būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje, nors iš tiesų buvau labai pažeidžiamas. Tas laikas buvo kupinas nerimo, kaip, manau, visiems, turintiems tik kiek daugiau nei dvidešimt metų.“

Sunkiausia, pasak K. Haringtono, jam buvo tada, kai jo kuriamas personažas Jonas Snow tapo pagrindiniu serialo herojumi. Žvaigždė prisipažino tada pajutęs didžiulį spaudimą, kurį vargiai begalėjo atlaikyti, rašoma portale „People“.

„Tamsiausias gyvenimo tarpsnis prasidėjo tada, kai didžiausias dėmesys nukrypo į Joną, kai jis mirė, o tada sugrįžo, – aiškino aktorius. – Man, tiesą sakant, nelabai patiko, kad Jonas turėjo tapti pagrindinė serialo figūra, nors taip ir nebeliko abejonių, kad jis galbūt silpnoji grandis, nes viskas ėmė suktis aplink Joną.“

„Kai užgriūva atsakomybė už visą televizijos serialo įtampą, o tas serialas pasiekia savo jėgos zenitą, tau tenkantis dėmesys yra siaubingai gąsdinantis“, – pridūrė K. Haringtonas.

Pajutęs, kad nebesugeba susidoroti su jį užgriuvusiu nerimu ir naujo, pakylėto statuso užtrauktu nesaugumo jausmu, aktorius nutarė kreiptis pagalbos.

„Tuo metu man buvo skirtas terapijos kursas. Tada pradėjau kalbėtis su žmonėmis, – sakė jis. – Jaučiausi labai nesaugus ir su niekuo nesišnekėjau. Turėjau jaustis dėkingas likimui už tai, ką pavyko pasiekti, tačiau mane apniko siaubingos abejonės net dėl to, ar sugebėsiu toliau vaidinti.“

Vis dėlto po penkerių stabiliai augančios šlovės metų K. Haringtono pažiūros ir nuostatos ėmė keistis.

„Jaučiuosi, tarsi dalyvaučiau vakarėlyje, kuris darosi vis smagesnis, o galop linksmybės pasiekia viršūnę, – aiškino K. Haringtonas. – Nežinau, ko dar galėčiau tikėtis. Daugiau tikėtis nebegalima. Taip jau yra. Daugiau pavyks gauti nebent dirbant, bet ne mėgaujantis nesibaigiančiais malonumais.“

Aštuntasis ir, deja, paskutinis serialo sezonas startuos balandžio 14 d. Pasak K. Haringtono, nusivilti tikrai neteks.

HBO tiesiog iš kailio išsinėrė. Galėjo skirti tokį pat biudžetą kaip ir septintajam sezonui, tačiau padidino“, – sako aktorius.

K. Haringtonas prisipažino paskutinę filmavimo dieną nebegalėjęs tvardyti emocijų.

„Emocijos liejosi per kraštus. Nesvarbu, ar todėl, kad tai buvo Jono kelionės pabaiga, ar dar kas... Esu patenkintas istorijos pabaiga,“ – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)