Jasonas Sudeikis gimė JAV, Kanzaso valstijoje ir jau mokykloje pastebėjo savo nepaprastą sugebėjimą prajuokinti net ir pačius rimčiausius žmones. Tuomet jis savo mylimą krepšinį ir nusprendė iškeisti į pamokas “ComedySportz” teatre. 2003 metais vyras, paskatintas senelio, nusiuntė savo sukurtus ir nufilmuotus juokelius itin populiaraus „Saturday Night Live“ šou prodiuseriams, kurie iškart pasamdė komiką rašyti laidos scenarijų. Po dviejų metų J. Sudeikiui buvo pasiūlyta tapti laidos vedėju. Vėliau jis buvo pakviestas filmuotis ir Holivudo komedijose.

„Taip, dabar esu labai užimtas žmogus, tačiau visada randu laiko pasimatymams su merginomis ir su tėvais“, - sako komikas. Paklaustas, su kuo daugiau bendrauja – su mama ar tėvu – J. Sudeikis juokauja, kad jo meilės kiekis nuolat keičiasi ir labai priklauso nuo tėvų sekėjų kiekio socialiniame tinklapyje „Twitter“.

Beje, bulvarinė žiniasklaida nuolat domisi ir intymiu žvaigždės gyvenimu: pernai kiekviename žingsnyje fotografavo su aktorie January Jones, o visai neseniai suporavo net su Scarlett Johansson. J. Sudeikis jau buvo kartą vedęs serialo „30 Rock“ autorę Kai Cannon, tačiau jųdviejų keliai išsiskyrė po šešerių santuokos metų.

Artimiau susipažinti su Lietuvą pasaulyje garsinančiu aktoriumi jau netrukus turėsime progą. Komedijoje „Savaitė be žmonų“ drauge su kita Holivudo žvaigžde Owenu Wilsonu jis vaidins vyrukus, kuriems jų antrosios pusės duoda savaitę visiškos laisvės ir nepriklausomybės. Kaip herojams seksis tą laisvę išnaudoti ir ką tuo metu veiks jų žmonos, Lietuvos kino teatruose pamatysime jau nuo kovo 18 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją