Su Donatu drauge prie šio filmo dirbs ir vienas garsiausių Lietuvos filmų prodiuserių Žilvinas Naujokas. Iš jų ankstesnio bendradarbiavimo jau gimė tokie lietuviško kino teatrų hitai kaip „Tadas Blinda. Pradžia“, „Kaip pavogti žmoną“, „Valentinas vienas“ bei „Valentinas už durų“. Šis filmas savotiškai paženklins ir didžiausio filmų platintojo Baltijos šalyse – UAB „ACME Film“ naują veiklos etapą. Bendrovė nuo šiol užsiims ne tik filmų platinimu, bet ir kino projektų vystymu bei gamyba. Filmo kūrėjai džiaugiasi sulaukę platesnio savo idėjų palaikymo – filmo „Ir visi jų vyrai“ kūrimą finansuoja ir Lietuvos kino centras, rašoma pranešime spaudai.

Šia juosta D. Ulvydas plečia savo kūrybinių interesų sritis: sako ilgai ieškojęs scenarijaus, kuris įkvėptų naujiems iššūkiams ir atradimams.

„Filmas, kurio pagrindiniai personažai yra moterys, pasirodys pačiu laiku. Pasiekusios ir siekiančios, mylėjusios ir mylinčios, paliktos ir vėl ieškančios moterys – tai pagrindinis šios komedijos variklis. Tai nauja ir mano asmeninėje personažų kūrimo grandinėje, ir lietuviškų filmų kontekste. Juk dažniausia filmuose rodomų herojų lytis – vyras“, – pasakoja režisierius.

Jis teigia, jog džiaugiasi sulaukęs šio scenarijaus, nes pasakojama istorija įkvepia kalbėti apie tai, kas daugumai žmonių yra aktualu, bet taip ir lieka nesureikšminta. Kaip sufleruoja jau ir pats filmo pavadinimas – „Ir visi jų vyrai“ – šios kino juostos siužetinės linijos neišvengiamai sukasi apie vyrų ir moterų santykius, visus iš to kylančius nesusipratimus, komiškas situacijas ir svarbiausius kiekvieno žmogaus gyvenimo momentus. Taigi, kaip teigia filmo kūrėjai, vyriškoji auditorijos dalis taip pat liks maloniai nustebinta. Netrukus žadama atskleisti aktorius, kurie kurs spalvingus vyriškus personažus.

„Situacijos, su kuriomis susiduriame kasdien, apie kurias rašomi romanai, kuriami filmai, yra būtent tai, kas, mano įsitikinimu, niekada nepraras aktualumo,“ – intriguoja D. Ulvydas.

Režisierius pabrėžia, kad nors filmo pagrindinės herojės moterys, tačiau filmas aktualus tiek žiūrovams vyrams, tiek ir moterims.

Naujausias vieno garsiausių Lietuvos režisierių darbas „Ir visi jų vyrai“ kino teatruose – jau nuo sausio 25 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)