Kaip skelbia „Reuters“, filmo režisierius Billas Condonas per interviu „Attitude“ (britų homoseksualų gyvenimo būdo žurnalui) sakė, kad LeFou – paikas pagrindinio filmo blogio įsikūnijimo Gastono pagalbininkas – bus būtent tas naujas personažas. Jo vaidmuo patikėtas aktoriui Joshui Gadui.

„LeFou yra iš tų, kuris vieną dieną nori būti toks kaip Gastonas, o kitą – jį pabučiuoti. Pabaigoje viskas paaiškėja, bet aš jums šito
neišduosiu. Kaip ten bebūtų, tai labai graži ir išskirtinai homoseksuali akimirka „Disney“ filme“, – sako režisierius B. Condonas.

Reakcijų socialinėje žiniasklaidoje būta visokių. Nors vieni ir džiugiai sutiko tokią naujieną, nemažai buvo ir nusivylusiu pirmojo homoseksualaus „Disney“ personažo pasirinkimu.

Vienas iš „Twitter“ socialinio tinklo naudotojų Ianas Milesas Cheongas parašė: „Disney“ pristato pirmąjį homoseksualų veikėją, LeFou. Jis toks nevykėlis kvailelis, kuris naudojamas kaip savo heteroseksualaus draugo priedas. Puikiai padirbėta“.

Štai kokią nuomonę išsakė Jessica: „Kalbant apie Lefou kaip apie pirmąjį „Disney“ LGBT personažą, jausmas dviprasmiškas.

„Disney“ atstovai kol kas situacijos nekomentuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)