TV serialuose „Nekviesta meilė“, „Moterys meluoja geriau“ ir kt. vaidinusiai aktorei ir laidų vedėjai ši scena kainavo nemažai pastangų.

„Labai daug emocijų, begalinė meilė, džiugesys, beprotybė ir pamišimas – viskas viename. Aišku, padeda ir tai, kad aš pati turiu dukrytę ir žinau tą jausmą, kai norisi apkabinti savo vaiką ir jo nebepaleisti“, - įspūdžiais dalinosi didžiajame kine debiutuojanti S. Daukšaitė-Petrulėnė.

Bendrame Lietuvos ir Suomijos projekte taip pat vaidina tikra suomių kino žvaigždė Tommi Korpela. Jis atlieka pagrindinį vyro vaidmenį – Kalėdų senelį, kuris įsimyli kartu su sūnumi į Rovaniemį atvykusią lietuvę.

„Santa“ - dar viena istorija, kurios dažniausiai rodomos nuo Kalėdų iki Naujųjų? Apie tai kalbamės su Mariumi Ivaškevičiumi, kuris pirmą kartą sėdo į pilnametražio vaidybinio filmo režisieriaus kėdę.

„Tai yra truputį filmas – apgaulė. Jis prasidės pakankamai lengvai ir iki vidurio bandys užburti žiūrovą lengvumu ir po to smogs per visas emocijas. Romantinė komedija, kuri virsta labai rimta drama. Šiam filmui bus reikalingas išskirtinis ir mąstantis žiūrovas, tačiau tai nereiškia, kad šis filmas privalo neturėti komercinės sėkmės“, - pasakojo filmo scenaristas ir režisierius M. Ivaškevičius.

Kino filmo biudžetas – daugiau nei 3 milijonai litų. Jo premjera numatyta kitų metų vasario mėnesį.

DELFI nuotraukų albume - tai, kas liko už kadro:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)