Iki šiol tai pavyko padaryti tik J. Camerono „Titanikui“ (1,8 mlrd.) ir P. Jacksono „Žiedų valdovui: karaliaus sugrįžimui“ (1,1 mlrd.). Liepos 14 d. Lietuvoje pradėtas rodyti „Karibų piratų“ tęsinys iki šiol yra pelningiausias šių metų filmas visame pasaulyje ir neabejotinai pats sėkmingiausias studijos „Walt Disney“ darbas.

„Karibų piratams: numirėlio skryniai“ priklauso ne tik įspūdingas vieno milijardo dolerių pasiekimas, bet ir kiti rekordai. Daugelyje pasaulio šalių šiam filmui priklauso geriausias premjerinio savaitgalio startas, o kaimyninėje Rusijoje tai yra daugiausia pajamų surinkęs Amerikos filmas. Nuo 2000 m. tik „Karibų piratų“ tęsiniui pavyko net 9 savaites išsilaikyti pirmoje pagal žiūrimumą vietoje. Kartu tai yra greičiausiai 100, 200 ir 300 tūkstančių dolerių sumas uždirbęs filmas.

Lietuvoje J. Deppo, O. Bloomo ir K. Knightley trijulė surinko daugiau nei 710 tūkstančių litų ir jau dabar, pagal pajamas, pralenkė daugelį Lietuvos favoritų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją