Neseniai, per tarptautinę filmo premjerą, režisierius R. Coogleris atvirai kalbėjo apie neeilinius iššūkius, su kuriais susidūrė, norėdamas pakeisti Chadwicką Bosemaną kaip pagrindinį franšizės personažą.

Kaip rašoma pranešime spaudai, praėjus keliems mėnesiams po aktoriaus mirties, režisierius skirtinguose interviu sakė, kad pagrindinis franšizės „Juodoji pantera“ personažas nebus pakeistas. Netrukus kinuose pasirodysianti nuotykių ir veiksmo drama „Juodoji pantera. Wakanda amžiams“ pagerbs velionio aktoriaus palikimą, tačiau naujame filme joks herojus neperims jo vaidmens.

Remiantis pasirodžiusiais tęsinio anonsais, atrodo, kad filmas pagerbs Chadwicko Bosemano personažą ir patvirtins jo mirtį ir filme, o Juodosios panteros titulas bus perduotas kažkam kitam, galbūt moters personažui, tačiau viso filmo metu bus itin jaučiama karaliaus T‘Challa netektis.

„Juodoji pantera. Wakanda amžiams“ premjeros metu režisieriaus buvo paklausta, kaip jam sekėsi pakeisti pagrindinį franšizės veikėją.

„Tai buvo itin sudėtinga. Chadwickas visada stengėsi judėti tik į priekį, žinodamas, kas vyksta jo gyvenime,“ – sakė emocijų neslepiantis režisierius.

Praėjus dvejiems metams po aktoriaus mirties, premjeros metu rankose laikydamas aktoriaus nuotrauką, režisierius R. Coogleris turėjo stabtelėti, kalbėdamas apie velionį aktorių, nes akivaizdžiai susijaudino vien paminėjus jo vardą.

„Sukurti tęsinį „Juodoji pantera. Wakanda amžiams“ be Bosemano nebuvo lengva patirtis nė vienam aktoriui ar komandai. Kai pirmą kartą buvo pranešta apie tęsinį, aš norėjau palikti franšizę, nes neįsivaizdavau kito filmo be Chadwicko Bosemano,“ – atskleidė režisierius R. Coogleris.

Vis dėlto, prisimindamas savo draugystę su nuostabiu aktoriumi, jis nusprendė, kad „turi judėti į priekį“, nors ir prarado pagrindinę žvaigždę. Režisierius taip pat pagyrė velionį aktorių už tai, kad jis buvo „žmogus milžinas“ tiek ekrane, tiek už jo ribų, ir dar kartą pakartojo, kad būsimu tęsiniu jie „pagerbė jį didžiajame ekrane“.

Oficialus filmo „Juodoji pantera. Wakanda amžiams“ aprašymas taip pat patvirtina, kad aktoriaus Chadwicko Bosemano personažas karalius T‘Challa, mirė, o karalienė Ramonda (akt. Angela Bassett), Shuri (akt. Letitia Wright), M‘Baku (akt. Winston Duke), Okoye (akt. Danai Gurira) ir Dora Milaje (akt. Florence Kasumba) turi susivienyti su karo šunimi Nakia (akt. Lupita Nyong‘o) ir Everett Ross (akt. Martin Freeman), kad sukurtų naują ir šviesią ateitį Wakandos karalystėje.

„Juodoji pantera. Wakanda amžiams“ Lietuvos kinuose nuo lapkričio 11 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją