Mantas ir Marius Lietuvos publikai dar mažiau nei savaitę, tiek kiek filmas rodomas kino teatruose, pažįstamas duetas „Šautinė nata“, atsidūręs žinomo fotografo taikiklyje.

Tie, kam Manto personažas jau pažįstamas iš anksčiau pristatytų jo vaizdo klipų, nenustebs pamatę, jog ir fotosesijoje jis išliko ištikimas sau. Atlikėjas japonišką avalynę derino su ilgomis baltomis sportinėmis kojinėmis.

Reperių duetas, komedijoje japoniškus motyvus pritaikė ne tik fotosesijoje, bet ir scenoje. Čia jie, atlikdami japoniškų motyvų dainą „Wasabi“, šaudo sušius iš „sušizūkos“ Jazzu koncerte. Tiesa, ne viskas vyksta taip, kaip planuota. Todėl paklausti, ar pasirodys Leono Somovo ir Jazzu turo koncertuose vasario pabaigoje šie du filmo veikėjai negalėjo atsakyti.

Pasigrožėti fotosesijos rezultatais ir pasidairyti po jos užkulisius galite šioje nuotraukų galerijoje.

O visa istorija apie tai, kaip Mantas ir Marius vaikėsi sėkmę jūsų laukia kino teatruose, filme „Aš Žvaigždė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)