Bruno įvardino naujausią savo filmą kaip „svarbiausiu dokumentiniu kino kūriniu apie baltaodį gėjų nuo „Kristaus kančios” laikų”. Jis taip pat įvertino popkaralienės Madonnos indėlį į madą, sakydamas, kad ji „pavertė mažą juodaodį vaiką svarbiausiu vasaros aksesuaru”.

Aštrus Bruno liežuvis neaplenkė ir Prancūzijos vadovo Nicolas Sarkozy. Filmo žvaigždė šaipėsi iš žemo prezidento ūgio ir į premjerą specialiai jam atnešė aukštesnę kėdę.

„Aš kviečiau daug įžymybių - Micką Jaggerį, Donaldą Trumpą, Ericą Claptoną ir dar daugybę Carlos Bruni buvusių vaikinų”, - pirmajai Prancūzijos poniai, garsėjusiai daugybe meilės romanų, taip pat įgėlė Bruno.

Tačiau į premjerą šios įžymybės neatvyko. Juodu kilimu, išmargintu „BB” inicialais, žengė komiko Sacha Barono Coheno žmona, aktorė Isla Fisher, žinomas prancūzų dizaineris Christophe’as Guillarme, komedijų aktoriai Tony Gomezas ir Zachas Galifianakis.

„Bruno” - antrasis komiko Sacha Barono Coheno, pasauliui davusio skandalingąjį Kazachstano reporterį Boratą, filmas. „Bruno” pasakoja apie Austrijos gėjų televizijos žvaigždę, dizainerį, kuris trokšta padaryti karjerą Amerikoje, mano turįs tobulą skonį ir nori juo pasidalinti su visais planetos žmonėmis.

Larry Charleso režisuotame filme visos istorijos yra tikros ir į komiškas situacijas aplinkiniai patenka netikėtai, todėl „Bruno” filmavimo komanda kartu su herojumi buvo išmesta iš Milano mados savaitės, o pats Bruno sukėlė didžiulį skandalą pasirodydamas TV laidoje, kaip juodaodžio vaiko iš Afrikos įtėvis.

Filmo premjera Lietuvoje – liepos 24 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją