Pagrindinį vaidmenį juostoje atlieka Indijos kino industrijos žvaigždė Dhanush. Režisierius Kenas Scottas teigia, kad su šiuo aktoriumi dirbti buvo tikra dovana, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Žinojau, kad Venkateshas Prabhu (toks tikrasis aktoriaus vardas) yra vienas tų, su kuriais prodiuseriai ir režisieriai mielai dirba dėl jo gero būdo, tačiau dabar ir pats tuo įsitikinau. Jis ne tik geras aktorius, bet ir puikus žmogus. Bet kuriuo atveju, filme jis pranoko mano lūkesčius, jei būtų mano valia, atiduočiau Dhanush geriausio aktoriaus „Oskarą“. Jis tikrai to vertas, įsitikinsite pamatę filmą. Po seanso būsite pakerėti ne tik jo talentu bei pagrindinio herojaus drąsa, bet ir pajusite aistrą kelionėms bei nuotykiams“, – sako režsierius.

Filmas „Neįtikėtina fakyro kelionė“ pasakoja apie Mumbajaus priemiestyje gimusį ir augusį berniuką Adžatašatrą Lavašą Patelį, kurį visi vadina tiesiog Adža. Nuo pat vaikystės žavėjęsis fakyrais, berniukas kantriai mokosi šio amato triukų bei paslapčių. Viena sūnų auginanti motina vis žada Adžą nusivežti į Paryžių, kuriame gyvena jo tėtis, tačiau nespėja – miršta.

Daugybę istorijų girdėjęs sūnus nusprendžia vykti į Paryžių vienas. O tada Adžos sėkmei koją ima kišti patys netikėčiausi atsitiktinumai. Spręsdamas neturėjimo kur apsistoti problemą, Adža nusprendžia naktį praleisti IKEA baldų salone. Tačiau naktį būtent tas ekspozicijos kambarys, kuriame saldžiai miega Adža, pakraunamas į sunkvežimį ir iškeliauja į Londoną.

Prabudęs ir nesuprasdamas, kas vyksta, Adža susipažįsta su tuo pačiu sunkvežimiu į Anglijos sostinę vykstančiais nelegalais. Tuomet parduotos skrynios viduje atkeliavęs į pirkėjos namus, yra vos nenušaunamas. Tada oro balionu nuskrenda į Libiją. Žodžiu, įvykių tėkmė tokia, kad bet kuris vakarietis turbūt išprotėtų.

Bet Adža tiki, kad niekas nevyksta be priežasties ir pasitiki karmos teisingumu. Būtent jo gebėjimas atsiduoti likimo malonei padovanoja vaikinui neįtikėtiną, neužmirštamą ir pačią įsimintiniausią gyvenimo kelionę.

Ją kino teatruose filme „Neįtikėtina fakyro kelionė“ galėsite išvysti jau nuo šio penktadienio, liepos 6 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)