Kaip rašoma kūrėjų pranešime spaudai, sausio 25 dieną kino teatruose pradedamos rodyti romantinės komedijos „Ir visi jų vyrai“ centre – trys moterys: pasiekusios ir siekiančios, mylėjusios ir mylinčios, paliktos ir vėl ieškančios. Stiprios asmenybės su savo požiūriu, idealais, baimėmis ir svajonėmis. Moterys, mylinčios savo gyvenimo vyrus, nors kartais atrodo, kad be jų viskas būtų kur kas paprasčiau. Šalia jų esantys vyrai yra ne ką mažiau ambicingi, sudėtingi, ryžtingi, o kartais – pasimetę, kaip ir tikrame gyvenime.

„Visą laiką galvojau (ir manau, kad taip galvoja dauguma vyrų), kad gali kažkur nueiti ir po to sugrįžti. Tačiau tave nebūtinai įleis ir tai yra labai skausminga. Tai vat supratau, kad gyvenime nebūtų to antro šanso. Ir mano vaidinamas personažas, pasakysiu jums, yra tikras kvailys. Mėgstantis sugriauti viską, ką sukuria. Dėl kažkokios savo silpnybės, pavyzdžiui. Kaip paauglys koks. Va, žinote, pas vyrus ta paauglystė gali tęstis ir iki 70–ties. Atrodo, suaugę vyrai, bet iš tikro taip niekad ir nesuauga. Todėl vyrams būtinai reikia ateiti į šį filmą, kad suprastų, jog nereikia išeit“, – mįslėmis kalba G. Savickas.

Pasak aktoriaus, į filmą atėję vyrai ten ras ne tik iš ko pasimokyti, beti ir iš ko pasijuokti. Galės pasijuokti ir iš savęs paties.

Aktoriui A. Bružui filmavimasis romantinėje komedijoje „Ir visi jų vyrai“ sukėlė daug esminių klausimų – ar šiais technologijų ir psichologų laikais vyrai ir moterys lygūs ar visgi jie neišvengiamai skirtingi ir būtent tuose skirtumuose slypi visas santykių grožis? Ar stiprios ir savarankiškos moterys trokšta šilumos ir švelnumo, o pasimetusios naivuolės, visgi geba puikiai savimi pasirūpinti? Ar vyrai gali būti jautrūs ir jausmingi? Galų gale – gali vyrai gyventi be moterų, o moterys be vyrų? Ieškanties atsakymų į šiuos klausimus aktorius rekomenduoja apsilankyti filme „Ir visi jų vyrai“.

Dar vieną labai įsimintiną personažą Jokūbą suvaidinęs muzikiniame projekte „X Faktorius“ su grupe „120“ išgarsėjęs Šarūnas Januškevičius sako, jog filmavimo aikštelėje tarp moterų jautėsi puikiai, tačiau ar galima taip pasakyti apie Jokūbą – tebūnie lieka intriga.

„Perskaitęs scenarijų galvojau, kad Jokūbas yra visiška mano priešingybė, žmogus, orientuotas į šeimą, stabilumą, santykius, na, toks nuoboda. Galvojau, kad aš jau toks tikrai nenorėčiau būti (juokiasi). Tačiau kaip įdomu buvo patirti, pajusti, suprasti žmogų, vertinantį visiškai kitus dalykus... Ir dabar, jau patyręs, pajutęs, supratęs, nebesu šiais klausimais toks kategoriškas. Truputį „suJokūbėjau“, – apie jo vertybinius pamatus sudrebinusį filmą „Ir visi jų vyrai“ pasakoja Š. Januškevičius.

Kūrybinė komanda jau atskleidė, jog „Ir visi jų vyrai“ bus gvildenamos kiekvienam iš mūsų aktualios temos: moterų ir vyrų santykiai, visi iš jų kylantys nesusipratimai, komiškos situacijos ir svarbiausi kiekvieno žmogaus gyvenimo momentai. Juostoje, lygiai kaip gyvenime, rimtus epizodus keičia šypseną keliančios situacijos, o sunkios temos natūraliai persipina su lengvabūdišku požiūriu į save ir aplinkinį pasaulį.

Naujas Donato Ulvydo filmas apie tikrą gyvenimą „Ir visi jų vyrai“ į kino teatrus atkeliauja jau kitą savaitgalį, sausio 25 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)